Baklengsmålet irriterte Danny Ward

Men totalt sett var keeperdebutanten godt fornøyd med sin førstelagsdebut for Liverpool.

Danny Ward fikk sin første seniorkamp for Liverpool i gårsdagens 2-1 seier over Bournemouth, og leverte en solid kamp.

– Dette var en spesiell dag for meg og min familie, men jeg er skuffet over at jeg ikke holdt buret rent. Det er jobben min, å holde ballen ute av nettet, sier Ward til Liverpoolfc.com.

– Men selv om det var skuffende at jeg ikke holdt buret rent, følte jeg meg generelt sett ganske rolig der ute. Spillerne foran meg på banen la ned en stor jobb, noe som var til hjelp, fortsetter 22-åringen.



 – Bournemouth er et vanskelig lag å møte. De har store, sterke karer, og de er også ganske raske. Men forsvaret vårt gjorde en veldig god jobb, og blokkerte mange avslutninger. Vi forsvarte oss godt som en enhet, mener keeperen.

– En hardtarbeidende gjeng

Jürgen Klopp skiftet ut hele 10 spillere fra 4-3 seieren over Dortmund, og Ward synes de mange unge spillerne som var i aksjon mot Bournemouth kom godt fra oppgaven.

– Manageren ser oss på trening hver dag, og vet hva vi står for. Vi er en hardtarbeidende gjeng, og da snakker jeg om alle sammen, ikke bare de unge guttene.

– Men det var fint å se at så mange unge spillere fikk sjansen, og at de presterte så bra og sikret oss en Premier League-seier. Det er spesielt å gjøre hele 10 endringer på laget og stille med så mange unge spillere, avslutter Ward.

LES OGSÅ: Klopp berømmet debutant Ward