Balotelli fra start

Sinisa Mihajlovic bekrefter at Liverpool-utlånte Mario Balotelli slipper til fra start i cupsemifinalen mot Alessandria i morgen kveld.

Spissen får dermed sjansen til å imponere i den andre semifinalen i Coppa Italia mot laget fra nivå tre. AC Milan er store favoritter foran kampen, og leder 1-0 etter det første oppgjøret, hvor Balotelli satte i mål straffesparket som vant Milano-klubben kampen.

– Vi har sjansen til å avansere til finalen, og jeg vil starte med noen av de spillerne som ikke har spilt så mye denne sesongen, uttalte Mihaljovic under dagens pressekonferanse foran kampen.

– Vi bryr oss virkelig om denne turneringen, og jeg forventer godt spill av alle. Vi er i god form, og vi vet hva vi har å gjøre, nemlig å kjempe hardt for en ny seier.

– Vi må heve oss et hakk, og jeg forventer mye av de som ikke har spilt så mye, som Balotelli og Menez. De er kvalitetsspillere, og de må ta vare på sjansene som de får. De vil begge spille.

AC Milan har bare tapt an av sine siste 18 kamper i alle turneringer, og er bare altså ett hinder unna en finale i Coppa Italia mot enten Juventus eller Inter.

LES OGSÅ: Fornøyd med Marios oppførsel i Milan