Begge lag mønstrer unge spillere?

Flere tenåringer kan bli gitt spilletid både av Liverpool og West Bromwich i dag. De røde vil dog trolig ha flest fra start.

Liverpool møter i dag et West Bromwich-lag som kun har tatt tre poeng på åtte kamper etter at de sikret seg ny kontrakt i Premier League.

Liverpool har på sin side bare vunnet en av sine siste seks bortekamper i alle turneringer. De har tapt tre og spilt uavgjort i to.

Dersom Liverpool vinner i dag, vil de ende sesongen med like mange poeng som forrige sesong.

De tre siste gangene Liverpool har spilt på bortebane i sesongavslutningen har det imidlertid endt med tap.

LES OGSÅ: – Vi skal sette opp et lag for å vinne

West Bromwich står nå bokført med tre hjemmekamper uten scoring.

Skadesituasjonen

Darren Fletcher (ankel) og Jonny Evans (lyske) fikk småskader i West Bromwich sin kamp mot Bournemouth, men det forventes at duoen kan spille dagens kamp.

Stephane Sessegnon er kommet til hektene igjen etter sykdom, og vil sannsynligvis bli inkludert i troppen til Tony Pulis. James Morrison er tilbake i trening, men etter 17 uker på sidelinjen er neppe midtbanespilleren klar for kamp ennå.

The Baggies kan komme til å gi spilletid til unggutter som Jonathan Leko, Tyler Roberts og Sam Field i dag.Liverpool stiller trolig med et mannskap hovedsaklig bestående av unge spillere, pluss at Christian Benteke trolig får starte.

LES OGSÅ: Får han sin første kamp under Klopp på søndag

Kaptein Jordan Henderson og langtidsskadede Danny Ings kan også komme til å gjøre comeback. Henderson vil i så fall spille sin første kamp på fem uker etter en kneskade.

LES OGSÅ: Tre spillere kan komme tilbake etter skader