Behrami eneste ute for Watford

Watford har en nesten skadefri tropp å ta med seg til Anfield på søndag. Liverpool med kandidat til sesongverste da lagene møttes i desember, og vil nå stille med antatt svakere lag.

Hovedtrener Quique Sanchez bekrefter at det kun er den hardtarbeidende midtbanespillere Valon Behrami som er ute for Watford til møtet med Liverpool. Sveitseren sliter med en ribbeinsskade som gjør det vanskelig å puste når han løper.

Watford kan i april i ligaen bokføre seire borte mot West Bromwich og sist helg hjemme mot Aston Villa, uavgjort foran egne fans mot Everton, mens det har blitt tap borte mot Arsenal og West Ham.

Jürgen Klopp uttalte etter tapet mot Swansea sist søndag at det var sesongens svakeste kamp for Liverpool, sammen med 3-0 tapet for Watford i desember. Den gangen var startoppstillingen: Bogdan; Clyne, Skrtel, Sakho, Moreno, Lucas, Can, Henderson, Lallana, Coutinho, Firmino.

Klopp har bekreftet at det vil bli utskiftninger fra den elleveren som tok avspark og gjorde en meget god kamp mot Villarreal sist uke. Spillere som Martin Skrtel, Joe Allen og Christian Benteke er ventet å komme inn fra start, og unggutter som Kevin Stewart og Sheyi Ojo vil en også tro spiller fra avspark. Det ligger litt i kortene at manageren kan komme til å toppe laget mer i hjemmekampen på onsdag mot Chelsea, som er en uke før finalen mot Sevilla i Europa League.