Benekter Balotelli-interesse

Styremedlem i Besiktas uttaler at hans klubb overhodet ikke er interessert i Mario Balotelli.

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Fredag 17.juni

Monaco er i ferd med å slå Liverpool og West Ham i kampen om Marseilles venstreback Benjamin Mendy, etter å ha blitt enig med Marseille om en overgangssum for 21-åringen. Forsvarsspilleren markerte seg i Ligue 1 forrige sesong, hvor han gjorde ett mål på 24 kamper.
L'Equipe

Styremedlem i Besiktas, Erdal Torunogullari, benekter på det sterkeste av den tyrkiske klubben har lagt inn et bud på Liverpool-spissen Mario Balotelli, og hevder at hans klubb overhodet ikke er interessert i italieneren. – Vi er definitivt ikke interessert i Balotelli. Vi har ikke lagt inn noe bud. Vi har ikke en gang vurdert ham som aktuell, uttaler Torunogullari.
FutbolArena

Mateo Kovacic kan være på vei ut av Real Madrid etter en første sesong hos de helhvite hvor han for det meste ble benyttet som innbytter etter overgangen fra Inter. Roma skal være interessert i å prøve å få ham tilbake til italiensk fotball, men kvier seg for å betale ønsket pris på £23.7M. Det kan Liverpool være villig til å betale, for en spiller som skal være på klubbens liste over mulige transfermål. Kovacic er for tiden i Frankrike med Kroatia, under Euro 2016.
Gazzetto dello Sport

Liverpool har sjekket tilgjengeligheten til Jonathan Tah. Midtstopperen til Bayer Leverkusen er med Tyskland i Euro 2016 og kan være tilgjengelig for om lag £9.5M. Tah vil trolig være et alternativ dersom Mamadou Sakho får en langvarig dopingdom. Chelsea skal også være interessert.
Bild

Torsdag 16.juni

Liverpool har tilbudt Mario Balotelli til Besiktas, og spissen kan være på vei til Super Lig. – Jeg har tilbudt Balotelli til Besiktas, og jeg venter på en respons. Jeg tror på en positiv respons. Besiktas sin president uttalte tidligere at en overgang kan skje. Med ytterligere samtaler ser jeg en mulighet for at overgangen kan bli gjennomført, uttaler Balotellis agent Mino Raiola.
Foto Mac

Chelsea-manager Antonio Conte vurderer Christian Benteke som et transfermål når han skal styrke London-klubbens angrepsrekke foran neste sesong.
The Times

Robert Lewandowski ønsker seg bort fra Bayern München og til Premier League. Polakken var Liverpool-fan som guttunge, og ønsker å bli gjenforent med Jürgen Klopp på Anfield. Men ikke før Liverpool er tilbake i Champions League.
Express

Onsdag 15.juni

Paris Saint-Germain har lagt inn et bud på 17,5 millioner pund for Philippe Coutinho.
TransferMarketWeb

Borussia Dortmund ser ut til å vinne kampen om Lorient-forsvareren Raphael Guerreiro. 22-åringen er for tiden opptatt med spill for Portugal i EM. Arsenal og Liverpool har vurdert å legge inn bud på venstrebacken, og spanske klubber skal også være interesserte. Dortmund er imidlertid i ferd med å fullføre en overgang for Guerreiro.
L'Equipe

Liverpool skal vurdere å gjøre et nytt forsøk på å sikre seg Henrikh Mkhitaryan. Hans kontrakt med Borussia Dortmund har et år igjen å løpe og Manchester United, Arsenal og Juventus har også blitt linket.
A Bola

Keeper hos Real Sociedad, Geronimo Rulli, skal være ettertraktet og Liverpool er en av klubbene som settes i forbindelse med 24-åringen.
Voz Populi

Tirsdag 14.juni

Southampton har kontaktet Barcelona for å få i stand en overgang for Liverpool-linkede Cristian Tello.
Mundo Deportivo

Fenerbahce vil ha Martin Skrtel ifølge fotballagent Mithat Halis, som jobber for selskapet som representerer slovaken. «Det er tre klubber som vil ha Martin. Fenerbahce har vært interesserte i ham i fire år, men det er også tilbud fra Kina, samt at han er ønsket i Wolfsburg.» Halis benekter at Besiktas er interesserte, og hevder at Galatasaray ikke har god nok økonomi til å signere midtstopperen. «Besiktas er ikke interesserte, og Galatasaray har for tiden ikke råd til å kjøpe ham».
Turkish Football

Hamburger SV har lagt inn et bud på 12 millioner euro for Newcastles midtbanespiller Moussa Sissoko. 26-åringen ønsker seg bort fra St James' Park etter nedrykket fra Premier League. Chelsea og Liverpool har også forhørt seg om Sissoko.
L'Equipe

Liverpool kan komme til å kapre Portos midtbanespiller Hector Herrera foran nesen på Napoli. Serie A-klubben skal være kommet langt i samtalene med Porto om en overgang for 26-åringen, og har tilbudt Herrera en femårskontrakt verdt 27 500 pund i uken pluss bonuser. Men de to klubbene er uenige om overgangssummen, noe som kan gi rom for Liverpool til å kapre overgangen. Napoli er villige til å betale 14,3 millioner pund for midtbanespilleren, mens Porto krever 15,9 millioner pund. Herrera er for tiden på opptatt med spill for Mexico i Copa America.
Express

Mandag 13. juni

Arsenal og Liverpool har begge lagt inn bud på 25,3 millioner euro for Islam Slimani. Det ble i helgen rapportert at Leicester hadde lagt inn et bud på 20 millioner euro pluss 5 millioner euro i klausuler for 27-åringen. Alle tre budene er blitt avvist av Sporting Lisboa, som står hardnakket på utkjøpsklausulen på 30 millioner euro.
O Jogo

Liverpools nigerianske spisstalent Taiwo Awoniyi forventes å bli lånt ut igjen kommende sesong, etter å ha tilbrakt det siste året i Frankfurt. Det har blant annet vært spekulasjoner om svenske Kalmar, men klubbens sportsdirektør, Thomas Andersson-Borstam, avkrefter at det ligger en avtale på bordet. – Ingenting har blitt bestemt angående Taiwo. For øyeblikket er vi ikke i samtaler med Liverpool. Han kommer ikke til Kalmar, forklarer han.
allnigeriasoccer.com

Liverpool har kastet seg inn i kampen om stjerneskuddet N’Golo Kanté fra Leicester. En rekke klubber, deriblant Manchester United, Arsenal, Chelsea, Manchester City og Tottenham, skal være interesserte i franskmannen, som for tiden er opptatt med EM. 25-åringen har en utkjøpsklausul på 22 millioner pund i kontrakten med ligamesterne.
Daily Star

Det tyske stoppertalentet Niklas Süle forteller at han har avslått et tilbud fra Liverpool, som håpet å hente ham i sommer, fordi han mener Hoffenheim er det beste stedet å fortsette utviklingen. – Her har jeg mitt vanlige miljø og nærheten til familien min i Frankfurt. For å utvikle meg selv, trenger jeg spilletid og en trener som stoler på meg. Jeg har det i Julian Nagelsmann. Han kjenner meg godt og vet hvor og hvordan han kan gjøre meg bedre, sier U21-landslagsspilleren.
Bild

Arsenal-angriper Theo Walcott (27) kan bli tilbudt en fireårskontrakt av de røde fra Anfield, som forbereder et saftig bud på 25 millioner pund for å hente den lynraske spilleren nordover.
Football Insider

Se forrige ukes ryktebørs her!