Ber om å få tilbake Ilori

Liverpool har respondert på midtstopperkrisen med å be om å få tilbake Tiago Ilori fra Aston Villa.

Andy Hunter i The Guardian skriver at Liverpool har spurt Aston Villa om de kan kansellere Tiago Iloris sesonglange låneopphold på Villa Park. Etter at Dejan Lovren måtte ut med en lårstrekk og Kolo Toure fikk krampe og kjenning med en stram hamstring mot Stoke i går, har Liverpool faktisk ingen skadefrie midtstoppere foran FA-cupkampen mot Exeter fredag kveld.

Tiago Ilori har ikke spilt en eneste offisiell førstelagskamp for Liverpool, men portugiseren kan likevel bli nødløsningen Jürgen Klopp må støtte seg til – dersom Villa går med på å slippe 22-åringen tilbake til Anfield-klubben.

Ilori har ikke spilt en eneste kamp i Villa heller, men det forhindrer ikke Liverpool i å undersøke om det er mulig med en retur for mannen som kostet 7 millioner pund da han kom fra Sporting Lisboa i 2013.

Martin Skrtel, Mamadou Sakho og Dejan Lovren synes alle uaktuelle til kampen mot Exeter. Hvorvidt Kolo Toure kan spille FA-cupkampen er fortsatt usikkert. Toure avsluttet kampen mot Stoke i går med krampe, etter å ha spilt den siste timen av kampen med Lucas Leiva som stoppermakker.

Schalkes Joel Matip er en annen midtstopper som Liverpool vurderer å hente inn på kort varsel, ifølge Hunter. Kameruneren kan allerede nå skrive en prekontrakt med en ny klubb, da hans avtale med Bundesliga-klubben utløper til sommeren. Men Schalke har så langt vært motvillige til å slippe Matip til en ny klubb allerede nå i januar.

LES OGSÅ: Ønsker å sende Ilori tilbake