Ber om hjelp fra The Kop til å fullføre jobben

Jürgen Klopp har hørt mye om stemningen på Anfield under semifinaler. Nå gleder han seg til å oppleve den selv.

Liverpool-manageren forventer et høyt støynivå fra The Kop og resten av hjemmesupporterne når Stoke gjester Anfield til den andre semifinalen i ligacupen i morgen kveld.

Liverpool har med seg en 1-0 ledelse fra den første kampen på Britannia Stadium, takket være en scoring av Jordon Ibe.

– La oss bruke all makten LFC har, og nå finalen. Det er hva vi vil forsøke å gjøre, sa Klopp under dagens pressekonferanse på Melwood.

– Vi kan forberede alt så godt som vi kan, og det gjør vi. Vi tenker ikke på resultatet. Så får vi se hvilken retning kampen tar, og så må vi kanskje agere ut fra det, fortsatte tyskeren.

Imponert over jobben Mark Hughes har gjort

– For øyeblikket fokuserer vi på å forsvare oss nærmest prikkfritt, for Stoke er et godt, spillende lag. Mark Hughes har gjort en strålende jobb, og har stått bak en av de største forandringene i spillestil som jeg har hørt om de siste ti årene.

– Det er ikke enkelt, men han har gjort en storartet jobb om de fortsetter slik. Vi har noen skadeproblemer, og de har et par skadeproblemer. Vi må være klare for semifinalen. Det blir en interessant kveld.

– Dette er bare et steg på veien til finalen. Jeg har sett noen finaler på Wembley, og det har vært flott. Men å nå finalen er ikke det samme som å vinne den. Jeg har aldri hørt noen nevne andreplassen i Carling One Cup. Slik er det.

– Den eneste muligheten til å nå finalen og vinne den, er ved å vinne semifinalen. Det er hva vi må gjøre. Å nå finalen er flott, men du vil bare nyte det om du vinner den. Det er en stund til det blir aktuelt. I morgen har vi bare ett mål – å nå finalen. Og så får vi eventuelt feire det mer inne i hodet enn i den virkelige verden, for vi har en ny kamp på lørdag.

– Man bør ikke kaste bort muligheten til å vinne noe, og jeg vet dette er viktig for spillerne. De har vært her mye lenger enn jeg har, og de ønsker å nå finalen. Det er det viktigste. Det er flott, og forhåpentligvis får jeg bli med dem!

– Gi meg en kjedelig 1-0 seier

– En kjedelig kamp er ikke så morsomt, men 1-0 til oss ville ha vært et fint resultat også i denne kampen. Vi vant 1-0 i Stoke, og det var en veldig god kamp av mitt lag.

– Etter den kampen var det mange som mente vi hadde spilt en god kamp, men som samtidig mente at vi burde ha vunnet med større siffer. Men vi har nesten det beste utgangspunktet vi kan ha foran den andre semifinalen. Vi vant den første kampen, og det var en bortekamp.

– Nå har vi muligheten til å spille på Anfield. Jeg har hørt så mye om den spesielle stemningen på Anfield under semifinaler. Jeg ser virkelig frem til å oppleve den stemningen. Jeg gleder meg virkelig.