Bilic frykter Liverpool

West Ham-manageren likte ikke FA-cuptrekningen, selv om hans lag har slått Liverpool to ganger tidligere denne sesongen.

West Ham tok denne sesongen sin første «ligadobbel» over Liverpool på 52 år. Likevel har Hammers-manager Slaven Bilic bange anelser foran lørdagens FA-cupkamp på Anfield.

– Jeg var ikke fornøyd med trekningen, for Liverpool på bortebane er en av de vanskeligste kampene vi kunne ha fått, uttalte Bilic på sin pressekonferanse tidligere i dag.

– Våre resultater mot Liverpool denne sesongen gir oss selvtillit, men det er likevel Liverpool på bortebane, legger han til.

– Vi har store ambisjoner i FA-cupen, og ser frem til kampen. Dette er en viktig helg.

Må forandre på laget

Bilic må forandre en del på laget sitt, på grunn av skader.

– Vi kommer til å gjøre noen forandringer. Vi har 15-16 av våre faste spillere som er klare til å spille. De er ikke bare skadefrie, men de er i god form også, opplyste kroaten.

– Sam Byram kan ikke spille cup for oss, men James Tomkins er tilbake i trening. Det er bare Mark Noble vi er litt i tvil om. Han sliter litt med influensa, og ble hjemme i dag. Men forhåpentligvis er han tilbake i trening i morgen.

– Vi kommer definitivt til å stille med et veldig, veldig sterkt lag, men vi vil gjøre noen endringer. Noen av spillerne som spilte i forrige cupkamp, mot Wolves, vil spille igjen, avsluttet Bilic.

I 1-0 seieren over Wolverhampton i 3.runde stilte West Ham med følgende lag: Randolph, Jenkinson, Collins, Reid, Cresswell, Obiang, Song, Noble (Payet 66), Zarate (Carroll 71), Antonio, Jelavic (Oxford 87).

Av disse spillerne er Jenkinson og Carroll definitivt uaktuelle mot Liverpool grunnet skader.