Blandet drops for de utlånte

To seire, en uavgjort og to tap ble dagens fasit for leiesoldatene.

Sergi Canos kom inn i det 87.minutt da Brentford tapte 3-1 for Derby County hjemme på Griffin Park. Gjestenes siste mål kom etter at spanjolen hadde entret banen.

Lawrence Vigouroux måtte se to baller i nettet bak seg, men Swindon Town vant likevel 3-2 over Blackpool på County Ground. Et av gjestenes mål kom på straffespark.

Ryan Fulton hadde et par redninger da han voktet buret for Portsmouth i 1-1 kampen borte mot Yeovil Town.

Marko Grujic var nær ved å lykkes med et par skuddforsøk, da Røde Stjerne Beograd vant hjemmekampen mot Mladost 2-1.

Luis Alberto hadde en rekke avslutningsforsøk i første omgang, da Deportivo La Coruna tapte 1-0 for Espanyol på bortebane. Den utlånte Liverpool-spilleren spilte hele kampen.

Lazar Markovic er for tiden skadet, og var derfor ikke involvert da Fenerbahce møtte Bursaspor i Bursa. Det forventes at serberen vil være tilbake i trening i kommende uke, etter en hamstringskade.

Allan Rodrigues de Souza var ikke i kamptroppen til Sint-Truiden mot Kortrijk.