Bobby Adekanye spiller for U18 lørdag

Liverpools spennende kantspiller på akademiet, hentet fra Barcelona og med røtter i Nigeria og Nederland, er tilbake i spill etter skadeopphold.

– Bobby Adekanye har vært i full trening i et par uker nå, sier U18-trener Neil Critchley til liverpool.no før morgendagens kamp mot Reading i Premier League play-off.

– Han fikk en lei ankelskade mot Middlesbrough i slutten av november og det har satt ham ute i tre måneder. Han kom innpå den siste halvtimen i en intern treningskamp forrige uke og han vil være involvert mot Reading, røper Critchley videre.

– Bobby er også tatt ut til Nederlands U17-tropp som skal spille EM-kvalifisering neste uke.

Bobby Adekanye er født i Nigeria men flyttet til Nederland da han var fire år gammel. Han ble tatt opp i det kjente akademiet til Ajax, før han omdiskutert endte opp i Barcelona som 11-åring og hvor han siden har vært lånt ut til PSV.

Han spiller altså for Nederland på aldersbestemte landslag og er en lynhurtig flankespiller med nese for mål.

Les også: – Veldig glad for å ha signert for Liverpool

Liverpool U18 møter Reading kl 12.00 i morgen, lørdag, og vi følger kampen direkte her på liverpool.no. Liverpool skal spille sju kamper i Premier League Play-off, og etter tap i første kamp hjemme mot Blackburn innrømmer Critchley at det er svært viktig med seier mot Reading, før fire av de fem siste kampene skal spilles borte.