Boblen sprakk

Les hva engelske aviser skriver etter 2-2 mot Newcastle og den positive dopingtesten til Mamadou Sakho.

– Boblen sprakk før en ball var sparket på Anfield. Det som fulgte tok bare mer av luften ut av Liverpool, skriver James Pearce i Liverpool Echo.

– I kjølvannet av den sjokkerende nyheten om Mamadou Sakhos positive dopingprøve kastet de røde bort to poeng, og lot på en eller annen måte nedrykkstruede Newcastle United slippe unna med uavgjort, fortsetter Echo-journalisten.

LES OGSÅ: Kan bli utestengt i inntil fire år

– Jürgen Kloopp hadde oppfordret Liverpool til å ta godt imot en «gammel venn» i form av Rafa Benitez, men han ventet neppe at man skulle være like snille ute på banen også. Arkitekten bak mirakelet i Istanbul fikk nok et comeback i samlingen, men han fikk god hjelp på veien.

– Dette var på ingen måte en god generalprøve foran torsdagens semifinale i Europa League mot Villarreal. Liverpools seiersrekke er brutt, og Klopp har fått nye problemer når det gjelder laguttaket. Han har tidligere mistet kaptein Jordan Henderson, Emre Can og Divock Origi på grunn av skader, og manageren må nå manøvrere seg til suksess i Europa League uten Mamadou Sakho.

Benitez sto bak nok et comeback

Dette var ikke i nærheten av mirakelet i Istanbul, men David Maddock i Mirror slår fast at Rafa Benitez inspirerte Newcastle til et comeback på Anfield som fortsatt gir geordiene sjansen til å berge plassen i Premier League.

– Scoringer av Sturridge og Lallana gjorde at Liverpool hadde full kontroll til pause, men Cisse og Colback slo tilbake etter hvilen, slik at Benitez sitt lag fikk med seg ett poeng fra Anfield, konstaterer Maddock.

– Rafael Benitez har ord på seg for å stå bak noen av fotballens mest legendariske comeback, men det han sto bak her falt ikke i like god jord hos Liverpool-fansen, skriver Peter Ferguson i Express.

LES OGSÅ: Rafa ønsker LFC lykke til mot Villarreal

– Benitez fikk en varm velkomst som manageren som vant Champions League for Liverpool i 2005 etter å ha ligget under 3-0, og han forlot Anfield til generøs applaus etter at hans nye lag kom tilbake fra 0-2.

(Video med tillatelse av TV2)