Brukte finalenederlaget som motivasjon

Jordan Henderson forklarer at frustrasjonen over å tape ligacupfinalen fikk fritt utløp på en positiv måte i går kveld.

– Vi kanaliserte sinnet vårt på riktig måte, forklarer Henderson til Liverpoolfc.com etter revansjen over Manchester City i går kveld.

– Vi følte at de tok fra oss noe i helgen som vi kanskje hadde fortjent. Nå sørget vi for at vi tok de tre poengene i alle fall.

– Vi visste vi måtte slå tilbake etter helgens tap, under veldig vanskelige forhold bare tre dager etter finaletapet. Vi fokuserte kun på å vinne kampen, og jeg syntes vi leverte en strålende kamp.

Flanno slo an tonen

Kapteinen trekker frem taklingen som Jon Flanagan satte inn på Raheem Sterling i første spilleminutt som viktig for kamputviklingen.

– Jeg mener at Flanno slo an tonen, og løftet fansen litt ekstra. Fra det øyeblikket fikk hele laget et løft, så det var et viktig øyeblikk i kampen.

– Flere spillere som ikke spilte i helgen kom inn, og de kanaliserte skuffelsen over at de ikke fikk spille finalen på riktig vis. De var strålende.

LES OGSÅ: – Det er dette nivået vi bør ligge på

Nå håper Henderson at laget kan prestere på lignende vis i de kommende kampene.

– Manchester City er et veldig godt lag, men vi har spilt bra mot dem hver eneste gang vi har møtt dem. Dessverre klarte vi ikke å gjøre det samme som dette for noen få dager siden, men vi slo i alle fall tilbake på glimrende vis. Forhåpentligvis klarer vi å beholde denne formen ut sesongen nå.

(Video med tillatelse fra TV2)