Carroll kan starte mot Liverpool

Slaven Bilic sier at West Ham vil stille med et sterkt lag mot Liverpool, men at det også vil bli bytter fra siste ligakamp. Et av dem kan bli Andy Carroll inn fra start.

West Ham fikk James Tomkins som ny mann på skadelisten etter kampen mot Southampton på lørdag, da midtstopperen måtte forlate banen under 1-0 tapet i sør. Fra før har West Ham Kouyate, Jenkinson, Lanzini og Sakho ute.

Playmaker Dimitri Payet fikk også en smell i en situasjon da Victor Wanyama fikk direkte rødt kort, men ventes å være spilleklar.

Det vil også Andy Carroll være, som er tilbake fra skadeopphold og kom inn etter 61 minutter.

- Dette er en cupkamp og vi benyttet et veldig sterkt lag da vi spilte mot dem borte og vi vil gjøre det samme på tirsdag, kan manager Slaven Bilic opplyse hos The Hammers. - Vi tenker ikke på kampen mot Norwich, bare møtet med Liverpool.

- Med seks-sju skader har vi ikke mer enn 15 eller 16 spillere kampklare og derfor vil det nok bli noen utskiftninger, men det vil likevel bli et sterkt lag.

- Dette er første gang han var på banen etter skaden, og nå får vi ta en vurdering om han starter eller ikke på tirsdag men han er kampklar, kommenterer Bilic om Andy Carroll.

West Hams lag mot Southampton: Adrian, Tomkins (Byram 61), Collins, Reid, Cresswell, Noble, Song, Antonio (Emenike 73), Payet, Moses (Carroll 61), Valencia.