Caulker har spilt ferdig

Steven Caulker er skadefri og tilgjengelig, men den innlånte stopperen fra QPR er ikke i nærheten av å få mer spilletid denne sesongen.

Ifølge Liverpool Echo er Caulker frisk og rask, etter at mange har undret seg over hvorfor han ikke har vært i troppen selv da Jürgen Klopp har byttet på så godt som hele laget. Årsaken er ganske enkelt at han blir vurdert langt bak i køen etter hvert som en del spillere har blitt friskmeldte utover vinteren.

Steven Caulker ble hentet inn på lån ut sesongen da hele det rutinerte firkløveret Skrtel, Lovren, Sakho og Touré ikke var tilgjengelig til en kamp mot Exeter i FA-Cupen i januar. Liverpool stilte i den kampen med Tiago Ilori og Jose Enrique i sitt midtforsvar.

Den store stopperen til Queens Park Rangers har vært på banen fire ganger for Liverpool. Tre ganger som innbytter i ligaen, og hvor han på totalt ti minutter mot Arsenal, Manchester United og Norwich ble benyttet som en ekstra tanksenter i sluttminuttene. Noen vil huske at han var involvert da Liverpool fikk en av sine sene scoringer denne sesongen i Norwich. I tillegg startet han i FA-Cupen mot West Ham på Anfield. Han har i tillegg sittet på benken i kamper mot Aston Villa og Augsburg.

Med Dejan Lovren, Kolo Touré og Martin Skrtel tilgjengelig, noe også Mamadou Sakho var før utestengelsen, er det langt fram for den storvokste men noe enkle forsvareren. Jürgen Klopp har også benyttet Lucas Leiva i sitt indre forsvar ved enkelte anledninger.

Caulker ble i utgangspunktet hentet inn som en kriseløsning i vinter, og som har blitt en kortvarig sådan.