Chelsea U18 - Liverpool U18 2-2

Scoringer av Kane og Phillips ga Liverpool 2-1 ledelse til pause. Chelsea utlignet i 2.omgang.

SLUTT - En meget god kamp av Liverpool som hadde fortjent å vinne mot et lag som kjemper om å vinne play-off ligaen. De røde hadde brorparten av sjansene skapt i åpent spill, men vertene hadde gode enkeltspillere framover og var sterke på dødballer. Ikke minst hadde de kampens store spiller i keeperen Nathan Baxter. Hos Liverpool var stopperne Parker og Whelan gode, mens alle de offensive spillerne viste seg fram. På midtbanen er Coyle arbeidsmauren, mens Kane har overblikket og et øye for scoringer. All-action Andy Phillips synes vi imidlertid var aller best med en rekke gode fremspill. Slepne Ovie Ejaria byr også på en rekke lekre detaljer. På topp, litt ute på sidene slik man spilte i dag, har man raske Woodburn og Lennon. Innbytter Toni Gomes fulgte opp. Totalt sett veldig bra og noe av det beste som Liverpool U18 har vist denne sesongen.

90+2.min:
Gomes tråkler seg framover, men igjen er Nathan Baxter i målet til Chelsea i veien.

89.min: Phillips og Gomes med forarbeidet, før Kane skyter like utenfor.

85.min: Ovie Ejaria ut og Paulo Alves inn for Liverpool.

84.min: Liverpool med mange mann fremover. Ejaria spiller uselvisk til Woodburn, som avslutter svakt utenfor. Nok en kjempesjanse.

80.min: Uwakwe ut og Taylor-Crossdale inn for Chelsea.

78.min: Phillips slår en strålende pasning til Ejaria på et dypt løp, som igjen sender ballen like over og utenfor da han prøver å lobbe over keeperen. Flott kontring og ny stor sjanse til Liverpool.

73.min: 2-2 UGBO - Den store spissen Ugbo gjør det meste selv da han utfordrer Parker og skyter ned i det nærmeste hjørnet. Bittert for gjestene, som har ført denne kampen i store perioder.

72.min:
Nartey ut og James inn for Chelsea.

68.min: Toni Gomes inn for Brooks Lennon hos Liverpool.

65.min: Adam Phillips tråkler seg fram, men avslutningen fra skrå vinkel blir reddet fra keeperen til Chelsea, som har vært meget god.

60.min: Muheim ut og McKeachron inn for Chelsea.

59.min: Liverpool nærme igjen, da Woodburn legger inn fra venstre og avslutningen til Kane går i et Chelsea-ben og ut til corner.

55.min: Kane Lewis hos Liverpool er den første som kommer i dommerens bok.

53.min: Og da var det for øvrig slutt på finværet! Ei skikkelig regnbyge har kommet over Aldershot.

48.min: Strålende angrep av Liverpool, regissert av Ejaria og Phillips, hvor sistnevnte spiller frem Ben Woodburn. 16-åringen prøver å bende ballen opp i et bortre hjørnet, men keeper gjør en utmerket redning og får slått ballen til corner.

1.omgang - En meget bra 1.omgang av Liverpool hvor de har hatt det meste av spillet og spillere som Ejaria, Phillips og Lennon har kombinert utmerket. Chelsea har vært mest farlige på dødballer.

44.min:
Liverpool får to store sjanser i løpet av et minutt. En ved Woodburn og en ved Lennon, men Chelsea kan puste lettet ut.

42.min: Nydelig overlegg fra Phillips mot hodet til Lennon. Sistnevnte får til en fin heading men keeper gjør et utmerket redning.

36.min: God corner fra Adam Phillips og den store stopperen Michael Parker header like utenfor ved bortre stolpe.

27.min: Ny bra sjanse for Liverpool, men Lennon får ikke nok kraft i sin heading og keeperen redder nokså komfortabelt.

24.min: 1-2 PHILLIPS - Amerikanske Brooks Lennon finner Adam Phillips på løp inne i feltet med en fin liten stikker, og Phillips avslutter sikkert ved å sette ballen inn i det bortre hjørnet.

18.min: 1-1 UGBO - Chelsea får frispark ute på høyresiden og Muheim finner store Ugbo inne i feltet, som header kontant i nettet.

15.min: 0-1 KANE - Liverpool kontrer, Ben Woodburn kommer fram på venstresiden og Herbie Kane scorer sikker på det presise innlegget mot bortre stolpe.

12.min:
Muheim får en skuddmulighet for Chelsea fra 18 meter, men drar skuddet en god meter utenfor.

2.min: En halvsjanse for Liverpool da Adam Phillips prøver å skyte på direkte med venstrebenet fra rett utenfor 16-meteren, men ballen går 3-4 meter utenfor. Gjestene har fått en bra start i sør.

Chelsea: Baxter, Guehi, Grant, Nartey (James 72), Dasilva, McCormick, Uwakwe (,Taylor-Crossdale 80), Wakefield, Maddox, Muheim (McKeachron 60), Ugbo

Liverpool: Kelleher, Alexander-Arnold, Whelan, Parker, Lewis, Coyle, Kane, Ejaria (Alves 85), Phillips, Woodburn, Lennon (T. Gomes 68)  Innbyttere: Atherton, Masterson, Owen

Kampen spilles på banen til Aldershot Town, i en fin vårsol.