Cleary og O’Hanlon ferdig i Liverpool

U21-spillerne Daniel Cleary og Alex O’Hanlon bekrefter selv at de har tatt farvel med klubben.

Begge de irske spillerne har vært på Liverpool-akademiet i fem år, men må nå se seg etter nye klubber fordi kontrakten løper ut. I dag tok de farvel med lagkompisene.

Cleary, en forsvarer fra Dublin, har spilt regelmessig for U21-laget de siste sesongene, og ble belønnet med en plass i førstelagstroppen som reiste til Asia og Australia i fjor sommer.

På benken mot Bordeaux

A-lagsdebuten kom som innbytter i treningskampen mot Malaysia XI i juli, og han fikk den siste halvtimen mot Swindon Town uka før Premier League-starten i august. 1996-modellen var også med i kamptroppen borte mot Bordeaux i Europaligaen i september.

Denne sesongen har Cleary spilt 16 kamper – 14 av dem i ligaen – for Liverpool U21.

Nå jakter han på en ny klubb. «Vært en crazy dag for meg ved å ta farvel med alle sammen i klubben jeg vært fem år i», skriver Cleary til sine Instagram-følgere. «Det er tid for å gå videre og se hvor reisen min tar meg.»

Saken fortsetter under.

Den anvendelige midtbanespilleren O'Hanlon, som kan bekle vegge kanter og en sentral rolle, har markert seg på U21-nivå med sin presise venstrefot. Han har fått erfaring på Irlands U21-landslag.

Flere interesserte klubber

Denne sesongen har O'Hanlon spilt 18 ligakamper – 14 fra start – og vært på banen i seks cupkamper.

Nå viser klubber som Sheffield Wednesday, Bristol City og Nottingham Forest interesse for 20-åringen, ifølge Sky Sports.

«Trist å dra, men ser frem til det neste kapittelet i livet mitt», skriver O’Hanlon på Instagram.