Coutinho-magi fikk hull på byllen

Les vår spillervurdering etter 1-1 mot Tottenham på Anfield.

Mignolet 7

Jekyll & Hyde-opptreden fra belgieren, der han gjør en rekke gode redninger ispedd et par tilfeller av håpløs kommunikasjonssvikt med sine forsvarere.

Clyne 6

Er involvert i en kommunikasjonssvikt med Mignolet tidlig i kampen, og var heller ikke helt på hugget på innlegget i forkant av Tottenhams mål.

Lovren 7

Takler så det synger og gjør en meget god kamp inntil han ikke henger med i svingene når Kane vender han av ved scoringen. Frisparket som han lager i farlig posisjon i sluttminuttene kunne blitt skjebnesvangert.

Sakho 5

Første omgang var franskmannen på sitt aller verste. Gjorde flere stygge feil, og spilte «Hawaii-fotball». Heldigvis ble ikke Liverpool straffet. Opptrådte litt tryggere de siste 45 minuttene.

Moreno 5

Er ivrig med fremover i første omgang, og etterlater seg dermed store rom som Sakho og Lovren må dekke opp for, og som dermed setter kollegaene i trøbbel. Opptrådte litt mer disiplinert de siste 45 minuttene.

Can 6

Slår noen stygge feilpasninger, men bidrar også med tynge i viktige dueller. Rydder fint opp etter en av Sakhos kjempebrølere. Får et unødvendig gult kort, og må nå stå over de to neste ligakampene, mot Stoke og Bournemouth.

Henderson 7

Løp opp igjen et par farlige situasjoner etter feilpasninger fra midtbanekollega Can, og var nærmere sitt toppnivå enn på en god stund. Hadde en flott pasning som spilte fri Coutinho mot slutten av kampen. Hadde et skuddforsøk i andre omgang som det dessverre ikke var nok snert i.

Milner 6

Kampen ble spilt i et heseblesende tempo, og selv om Milner er en løpsmaskin gikk det av og til litt for fort i svingene for ham.

Lallana 7

Spilte en stor førsteomgang, der han var Liverpools beste spiller, med utsøkte pasninger og han kom også til to store sjanser, hvor Lloris gjorde to kjemperedninger. Visnet hen utover i andre omgang, og ble byttet ut til fordel for Allen mot slutten.

Coutinho 8

Litt motsatt av Lallana. Åpnet kampen litt rufsete, men spilte seg stort opp, og var strålende i andre omgang. Scoret et vakkert mål, der han kombinerte flott med Sturridge, og hadde også flere andre gode avslutninger, hvorav en gikk via et Spurs-bein og i stolpen.

Sturridge 6

Er rett og slett for lat til utføre Klopps «gegenpress», og lunter rundt når de andre i angrepsrekka forsøker å sette Spurs-forsvaret under press. Har en herlig målgivende på Coutinhos scoring, men burde ha gitt Liverpool ledelsen alene med keeper i første omgang.

Origi

Kommer inn for Sturridge etter 72 minutter, og kommer til en avslutning seks minutter senere som han dessverre ikke får klem på fra kloss hold.

Allen

Kom inn for Lallana i det 82. minutt, og gikk rett i krigen. Et greit innhopp.

Ibe

Får bare et minutt på banen når han kommer inn på overtid.