Coutinho ute en måned

Philippe Coutinho er satt ut av spill en måneds tid. Dejan Lovren kan være tilbake til Norwich-kampen. Kolo Toure uaktuell mot Exeter.

– Philippe Coutinhos skade er mer alvorlig enn skadene Dejan Lovren og Kolo Toure fikk, men ingen av disse tre vil være tilgjengelige i morgen, svarte Jürgen Klopp da han ble bedt om å gjøre rede for skadesituasjonen til Liverpool foran morgendagens cupkamp mot Exeter.

– Du vet aldri med muskelskader. Kolo hadde bare krampe, så det er ikke noe problem, men etter tre dager er det ikke mulig å spille ny kamp igjen. Kolo bør være klar til kampene i neste uke, forklarte tyskeren under sin pressekonferanse på Melwood i dag.

– Dejan er trolig tilbake etter Manchester United-kampen, mens Philippe vil trenge en, kanskje to eller tre uker til. Men du vet aldri nøyaktig med muskelskader. Det er sjelden at det tar kortere tid en antatt, men noen ganger tar det lenger tid, så vi får bare se hvor lang tid det tar.

– Jeg kjente til Premier League, og jeg kjente til kamp-programmet, så det er ikke noe problem. Vi jobber sammen, og kjenner situasjonen. I de fleste tilfeller kjenner vi årsaken til skadene. Ofte er det slik at en skade på feil tidspunkt blir et problem for hele troppen, for da må andre spillere spille for mye.

– Vi må reagere på dette, og det er hva vi forsøker å gjøre. Men jeg kjente til intensiteten i fotballen her fra før.