Dagens pressekonferanse: Clyne med kneskade

Se hva Jürgen Klopp sa under dagens pressekonferanse. Dejan Lovren er tilbake i full trening. Nathaniel Clyne har fått en smell i kneet.

Her er de viktigste uttalelsene til Jürgen Klopp under dagens pressekonferanse på Melwood:

Om brillene:

– Disse er ikke nye. Dette er mitt par nummer to. Nå må jeg være forsiktig. Jeg ser litt ut som en serie-morder i dem. Det var min feil at de gikk i stykker. Ingen trenger å betale for en feil jeg har begått.

Om Alex Teixeira:

– Om ting som dette har jeg absolutt ingenting å si.

Om problemene på dødballer:

– Det er et problem vi ikke kan ignorere. Vi jobber hele tiden med våre svakheter. Det er ikke lett, for det er så tett mellom kampene. Men vi har snakket intensivt om det. Det er ikke første gang. Forhåpentligvis blir det den siste. Det har ingenting med vår formasjon å gjøre. Mer med hva vi gjør i disse situasjonene. Denne gangen forsvarte vi førsteballen godt, men vant ikke andre- og tredjeballen. Vi kunne ha presset ut litt tidligere, og fått satt folk i offside. Det er noen ting vi kan gjøre. Det er ikke for sent å lære. Det er på tide at vi lærer. Mellom Stoke og West Ham har vi en ekstra dag med trening. Da kan vi kanskje terpe på dette ute på treningsfeltet.

Om den andre semifinalen mot Stoke:

– Vi vant 1-0 i Stoke, og jeg har hørt om den gode stemningen under semifinaler på Anfield. Jeg ser virkelig frem til å oppleve den. Vi får se hvilken retning denne kampen tar. Vi må forsvare oss nærmest perfekt. Stoke er et godt spillende fotball-lag. Mark Hughes har sørget for en av de største forandringene i spillestil jeg har hørt om de siste ti årene. Vi har problemer med skader. De har også et par problemer med skader. Alt skal avgjøres i denne kampen. Det blir en interessant kveld.

Om skader:

– Dejan Lovren har hatt en full treningsøkt med laget. Det var bra. Om ingenting skjer med Kolo og Mama de neste 24 timene vil de likevel starte igjen. Clyne har fått en smell i kneet. Han må stå over trening i dag. Vi har bare Flano i bakhånd, så det er en vanskelig situasjon. Det hadde vært best om Clyne kunne spille i morgen.

Om ligacupen:

– Den eneste måten å vinne turneringen på er å vinne semifinalen. I morgen er det bare ett mål - å nå finalen. Dette er fotball, og du skal ikke kaste bort muligheter til å vinne noe. Spillerne ønsker å nå finalen. Det er åpenbart. Forhåpentligvis kan jeg få bli med dem.

Om Roberto Firmino:

– For meg er situasjonen fin. Jeg er glad for at Roberto er i så god form. Det fine med Norwich-kampen var at vi hadde flere navn på scoringslista. Vi må ha flere ulike målscorere.