Dagens pressekonferanse - Lallana skadet

Her er de viktigste uttalelsene Jürgen Klopp kom med under dagens pressekonferanse på Melwood.

Om skadesituasjonen:

– Ingen nye store problemer. Lallana er litt tvilsom. Han trente i går, ikke normal trening, og har noen små problemer. Vi får se i morgen. Han fikk litt problemer etter forrige kamp. Han vil trenge litt lenger tid enn de andre for å komme til hektene.

– Ingen av de skadede spillerne vil være tilbake mot Norwich.

Om Daniel Sturridge:

– Vi må ta situasjonen som den er. Han har trent bra i 4 dager, men trenger fortsatt mer tid. Når han har trent i 10 dager sammenhengende får vi se og bestemme oss.

Om Alex Teixeira:

– Jeg har ingenting å si om dette.

Om januarvindet:

– Hele situasjonen er forandret. Januarvinduet er ikke det beste, men vi må tenke annerledes når vi er under press. Dersom det er en god spiller der ute, som kan hjelpe oss, må vi vurdere det.

Om måltørken:

– Vi må skape nok sjanser. Og deretter må vi ta riktig avgjørelse hyppigere i avslutningsfasen. Først og fremst må vi forsvare oss veldig disiplinert. Er vi disiplinert i forsvar vil det være enklere for oss å vinne kampene.

Om Norwich:

– Du ser hvor de ligger på tabellen, og tenker at de ikke er så veldig bra. Men så ser du de spille, og ser at de er bra. De har noen problemer i forsvar, og har sluppet inn noen enkle mål. Nå har de hentet inn Klose fra Sveits, som er en veldig god forsvarer. De har også hentet inn Steven Naismith i angrep, som alltid er en trussel.

Om Christian Benteke:

– Han var involvert i mye mot Exeter. Han jobbet hardt. Han prøvde av og til for hardt. Men han forsøkte igjen og igjen. Han vet hvor målet står, noe som er viktig. Jeg skjønner hvorfor dere spør. Vi scorer ikke nok mål, og av og til har vi en veldig god spiss på benken. Men vi må vurdere dette opp mot de spesifikke kampene.

Om de unge spillerne som spilte mot Exeter:

– Vi må hjelpe dem å forberede seg på hele sin karriere. Vi vil ikke glemme navnene deres. De var gode nok for denne kampen, det så vi. De gjorde det veldig bra.