De Gea: – Vil gjøre dette til en spesiell kveld

Manchester United har stor tro på at de kan snu 0–2 til Europaliga-avansement mot Liverpool.

– For United er alt mulig, sier keeper David de Gea til kampprogrammet før returoppgjøret.

Sisteskansen markerte seg med flere praktredninger på Anfield i forrige uke, men kunne ikke forhindre Daniel Sturridge, fra straffemerket, og Roberto Firmino i å gi Liverpool et forsprang foran kveldens kamp.

Vil rette på feilene

Det betyr at Manchester United må slå erkerivalen klart for å få billett til kvartfinalen. Vinner vertene 2–0, blir det ekstraomganger og en eventuell straffekonkurranse. Scorer gjestene én gang, må hjemmelaget ha fire mål.

Les også: Van Gaal på offensiven før returen

– Vi spilte ikke opp mot vårt beste i forrige uke. Det er helt klart, og de hadde mange sjanser og høy ballbesittelse. Men nå har vi muligheten til å rette på det på hjemmebane, sier de Gea, som påpeker at United må fremstå bedre begge veier.

Saken fortsetter under.


2–0 PÅ ANFIELD: De Gea var god, men fikk et vanskelig utgangspunkt sist. (Video: TV 2)

– Vi er nødt til å kjempe hardt, være aggressive og vise lidenskapen vår. Vi må vise hvorfor vi er Manchester United. Vi vet vi har kvaliteten, og vi har troa, og vi ønsker å gjøre dette til en spesiell kveld for supporterne våre, som støtter oss uansett hva.

Vunnet klart i de to siste mot LFC hjemme

Liverpool har sluppet inn tre mål og tapt i begge sine siste forsøk på Old Trafford før kveldens affære. I fjor høst vant vertene 3–1 etter en målløs første omgang. Christian Bentekes redusering for bortelaget var et lekkert brassespark. I desember 2014 vant Salford-klubben 3–0.

– Det er noe av de herlige kvalitetene til denne klubben, at vi alltid har troa og kjemper til siste slutt, forteller de Gea.

Oppgjøret blåses i gang på Old Trafford klokka 21.05 norsk tid. MAX sender kampen direkte, og liverpool.no følger den direkte. Ønsker du SMS for mål og resultat? Klikk her for å lese mer.

Les også: Klopp: – Jeg liker heftig atmosfære