De rutinerte sviktet i Exeter

Les vår spillerbørs etter dagens kamp mot Exeter.

Bogdan 3 - Nok en tabbe for Liverpools reservekeeper da hjemmelaget scoret direkte fra et hjørnespark. Klarte heller ikke bevege seg særlig på den første scoringen. Liverpool har et keeperproblem.
 
Randall 5 - Den unge høyrebacken var aktiv, men fremstod utålmodig i det offensive spill. 
 
Ilori 6 - Portugiseren har nesten ikke trent med førstelaget, men han klarte seg bra i LFC-debuten. Ble etter hvert sliten, og Klopp gjorde lurt i å bytte ham ut.
 
José Enrique 4 - Den glemte venstrebacken vikarierte i utgangspunktet som midtstopper, men særlig i første omgang virket det som han glemte hvilken rolle han hadde i dag. Enrique ble ofte dratt ut på siden, der han for øvrig tapte duellen i forkant av 1-0-scoringen.
 
Smith 6 - For Brad Smith vil nok kampen huskes best for hans første Liverpool-mål. Og det viste seg å være viktig. Smith hadde enkelte problemer underveis i kampen, men klarte sine oppgaver bra. Lagets beste.
 
Brannagan 5 - Det var ikke lett for Brannagan å finne seg til rette på den vanskelige banen i Exeter. Banen så mer ut som en grøft, og det var ikke enkelt å trille ball. Noen fine initiativer kom det riktignok.
 
Stewart 5 - Stewart var nokså anonym, men viste frem en god pasningsfot og bra spilleforståelse.
 
Teixeira 6 - Portugiseren kan behandle ball, men banen i dag gjorde det hele veldig vanskelig. Viste enkelte ganger frem hva som bor i ham. Var trygg og etter forholdene kreativ.
 
Kent 6 - Var kanskje Liverpools livligste i første omgang. Viste flere ganger god fart og teknikk. I andre omgang tas han ut tidlig, etter å ikke ha klart å fortsette spillet.
 
Sinclair 5 - Den unge spissen viste frem sine goalgetter-egenskaper da han utlignet for Liverpool. I dét øyeblikket så det nærmest ut som Daniel Sturridge, som med sitt rappe skudd fikk ballen i mål. Forsvant egentlig etter scoringen.
 
Benteke 3 - Liverpools kraftspiss var den som burde matchet musklene til Exeter best, men dagens kaptein var anonym gjennom hele kampen. Det skal riktignok sies at lagkameratene ikke klarte å spille på Bentekes styrker, men likevel skuffende at han ikke fikk til mer. Hadde kun én god mulighet, som gjestenes keeper reddet mesterlig.
 
Chirivella 4 - Spanjolen kom inn da det gjenstod en drøy halvtime. Chirviella slurvet, og kom aldri inn i kampen. Det var riktignok svært vanskelige arbeidsforhold for midtbanespillerne. 
 
Ojo - Var livlig i de drøye tjue minuttene han fikk på banen, og sterkt involvert i Liverpools utligningsmål. Et meget positivt innhopp.
 
Maguire - Erstattet en sliten Tiago Ilori på tampen av kampen, og forsøkte å gjøre ting enkelt. Virket dog litt usikker til tider.