Advarer mot formsvake West Ham

Ian Rush sier det er viktig å raskt komme tilbake på vinnersporet, men frykter konsekvensene om man undervurderer West Ham.

7. des 2016 kl 23.19 Marius Rabben

Sesongens andre nederlag ble et faktum i Bournemouth, selv om Liverpool ledet både 2–0 og 3–1 i andre omgang.

– Nå handler det om å samle troppen – ikke som et lag, men som en hel tropp – og si at «hvis vi ønsker å bli suksessfulle, så må vi lære av feilene våre og rette på dem mot West Ham», sier Rush til liverpoolfc.com.

– Alle kommer til å gjøre feil, men lær av det, sørg for å rette på det til neste kamp, så går det fint. Vi spiller på hjemmebane neste gang, med fansen i ryggen til spillerne.

Den sene kollapsen på Vitality Stadium sørget for at Arsenal passerte Liverpool på tabellen, og det er nå fire poeng opp til Chelsea på toppen.

Seks kamper uten seier

– Men det dreier seg om å ta ett steg av gangen, så nå gjelder det å vinne over West Ham og komme tilbake på rett spor, sier Rush.

West Ham kommer til Anfield uten seier i noen av sine seks siste kamper. Sist lørdag tapte de hele 1–5 i lokaloppgjøret mot Arsenal hjemme.

– De kan være farlige nettopp på grunn av det, påpeker Rush.

Forrige sesong vant de imponerende 3–0 foran The Kop, og fikk med seg 0–0 fra samme bane i FA-cupen i januar. Omkampen i London vant de etter ekstraomganger.

– De vil tenke at «hvis vi bare kan dra til Liverpool og få et resultat ...». Tidligere har de spilt bra på Anfield, så vi er nødt til å være forsiktige.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]