– Alle klubber følger med på situasjonen til Sturridge

West Ham-manager Slaven Bilic tror alle klubber i Premier League kan tenke seg å kjøpe Daniel Sturridge fra Liverpool.

10. des 2016 kl 13.58 Einar Kvande

27-åringen, som er skadet og uaktuell for Liverpools hjemmemøte med The Hammers i morgen, har vært linket til klubben fra øst-London flere ganger i høst.

Jürgen Klopp har ingen planer om å selge spissen i januar, selv om Liverpools nummer 15 stort sett er blitt benyttet som innbytter denne sesongen.

– Alle klubber tenker på ham, for han er en slik type spiller. Han er et av de største talentene som finnes. Han er en god spiller, siteres Bilic av Liverpool Echo.

– Talentet er der, ballberøringen, avslutteregenskapene, alt er bra. Det eneste som har hindret ham i å bli fast inventar for klubb- og landslag er skadene, legger West Ham-manageren til.

– Han er en spiller som er blitt linket til oss, men vi er blitt linket til nesten alle spillere som finnes. Vi blir alltid nevnt. Som regel er det ikke sant. 95 prosent av tiden er det ikke det. Men jeg har ingen problemer med at dere spør meg om Sturridge.

– Jeg kjenner ikke til hvor stor arbeidsinnsatsen hans er. Jeg kjenner ikke til hvor dedikert han er til jobben sin, men dessverre for England og for Liverpool er han mye skadet. Det er hans store problem.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]