– Alt handlet om de tre poengene

James Milner syntes ikke det ble noen velspilt kamp mot Manchester City, men var først og fremst glad for at Liverpool sikret seg alle tre poengene.

31. des 2016 kl 22.22 Einar Kvande

– Det ble en tøff kamp, mot et topplag. Alt handlet om resultatet i dag, uttalte Liverpools visekaptein til BT Sport etter at kampen nyttårsaften var over.

– Det ble mye kriging, men vi holdt ut. Spillet vårt satt ikke helt slik vi ville, og vi klarte ikke å holde ballen så mye i laget som vi ønsket.

– Men du kan ikke alltid vinne på den måten du ønsker, og alt handlet som nevnt om resultatet, selv om vi vant på en annen og ikke fullt så sjarmerende måte som vi ønsket.

Harde tak mot Sterling

Milner hadde en tøff duell mot tidligere Liverpool-ving Raheem Sterling ute på sin venstreside, og det gikk en kule varmt av og til for Sterling, som ble pepet ut av hjemmepublikummet hver gang han hadde ballen.

– Sterling er en tøff spiller. Han er en av de beste i verden i sin posisjon. Jeg fikk god hjelp av mine lagkamerater til å stoppe ham, sa Milner.

Liverpool-spillerne får verken tid til å feire den flotte 1-0 seieren eller delta i nyttårsfeiringen.

– Vi skal spille kamp igjen om et par dager, så nå gjelder det bare å komme seg hjem og sove så mye som mulig. Vi skal snart i ilden igjen.

Milner legger imidlertid ikke skjul på at Liverpool-spillerne er fornøyd med å ligge på andreplass i Premier League ved inngangen til det nye året.

– Vi er fornøyd med posisjonen vår, men det er lenge igjen av sesongen. Vi må bare fortsette å jobbe, for å forbedre oss som lag, avsluttet Liverpools venstreback.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]