– Anfield gir oss styrke

Ragnar Klavan håper at hjemmebanefordelen kan vippe kampen mot Manchester City i Liverpools favør.

31. des 2016 kl 10.40 Einar Kvande

Ett poeng skiller Liverpool på andreplass og Manchester City på tredjeplass i Premier League foran kveldens kamp.

– Anfield er et spesielt sted, og våre fans skaper noe spesielt for oss inne på stadion, sier Ragnar Klavan til Liverpoolfc.com foran kalenderårets siste kamp, vel vitende om at Liverpool er ubeseiret på hjemmebane på de 23 siste kampene.

– Laget føler det med en gang. Supporterne gir oss ekstra styrke, og vi er veldig takknemlige for det. Kanskje bidrar det til å gi oss flere poeng. Det er hyggelig.

– Klarer vi å ta de tre poengene, vil det gi oss et løft. Det er to gode lag som møter hverandre. Det er fotball, og det kan gå begge veier. Ballen er rund.

– Vi må være forberedt på kampen. Vi vet vi har hele Anfield i ryggen. Vi skal gjøre vårt beste, lover midtstopperen.

Estlenderen spilte nylig en god kamp i heksegryten på Goodison Park, da Liverpool vant lokaloppgjøret mot Everton 1-0. Han tror det er en erfaring som han kan dra nytte av i kveld.

– Det var veldig spesielt. En ny fotballerfaring for meg. Det var litt annerledes enn andre kamper, fordi det var et lokaloppgjør. Men du spiller fotball for å oppleve slike kamper. Lokaloppgjør er som cupfinaler – det er den samme stemningen. Det var veldig hyggelig.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]