Carragher mener byttene kommer for seint

Jamie Carragher mener Karius ikke har overbevist når han settes på prøve, men kritiserer også Klopp for å ikke ta grep mot slutten av kampen.

6. des 2016 kl 00.24 Arve Vassbotten

– Jeg synes ikke Liverpool har et dårlig forsvar eller er dårlige defensivt. Hvis du har et dårlig forsvar får keeperen jobben. Men hvis man ser på antallet redninger han har måttet gjøre i de siste kampene, var fire i 6-1-seieren mot Watford etter at spillerne hadde tatt foten av gasspedalen fordi kampen var vunnet. Det sier meg at Liverpool ikke har noe dårlig forsvar. Keeperen får lite å gjøre, sa Jamie Carragher i Sky Sports Monday Night Football, der han snakket om 4-3-kollapsen mot Bournemouth i helga.

Bestod ikke testen

– Grunnen til at jeg var kritisk til Karius søndag er at du ikke kan forvente at laget presser konstant i 90 minutter. Det vil være kamper der folk gjør feil. Det var to kamper der Karius ble satt på prøve, den ene var Swansea, han slet og var heldig den dagen. Og mot Bournemouth hvor han ikke hadde flaks. Derfor var vi kritiske. Han ble satt på prøve, men bestod ikke. Det er fortsatt tidlig i hans Liverpool-karriere, og han er overhodet ikke ferdig på noen måte, men de neste 12-18 månedene må han forbedre seg, sier den tidligere stopperkjempen.

Han mener Liverpool får panikk i kamper som den mot Bournemouth, når reduseringene kommer.

Manglende bytter

– Liverpool har vært involvert i mange slike. Det er ingen overraskelse. Ikke glem Arsenal tidligere i sesongen og Norwich sist sesong. Panikken brer seg. Det har vært en fellesnevner de siste to-tre årene.

– Man må se på hvem som er tilgjengelige, og også på de to managerene Jürgen Klopp og Brendan Rodgers. Med 15 minutter igjen, gjør de ikke endringer eller gjør defensive bytter. Man må endre måten man spiller på, mener Carragher.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]