– Det overrasket meg at Liverpool ga slipp på Allen

Det blir gjensyn med Joe Allen når Liverpool er vertskap for Stoke tirsdag 27. desember.

22. des 2016 kl 10.42 Einar Kvande

Stoke-manager Mark Hughes innrømmer at han ble noe overrasket over at Liverpool valgte å gi slipp på waliseren i sommer, etter at han hadde imponert for Wales under EM.

– Jeg hadde beundret Joe i lang tid, uttalte Hughes på sin pressekonferanse i formiddag.

– Han var frustrert i Liverpool. Det var åpenbart.

– Vi ble ganske overrasket over at Liverpool fortsatt var villige til å la ham gå etter EM. Vi var bekymret for at hans prestasjoner i mesterskapet ville få Liverpool til å tenke seg om to ganger. Men Liverpool hadde andre jern i ilden, og gikk for Wijnaldum. Så de var åpenbart fortsatt interesserte i å selge, og vi var glade for at vi fikk Joe.

– Joes prestasjoner for oss har vært helt enestående, og han har begynt å score mål også, noe som har gitt ham en ny dimensjon.

Godt likt

Hughes tror ikke Allen har noe spesielt å bevise når han nå kommer tilbake til Anfield for første gang etter overgangen til Stoke.

– Jeg tror spillere alltid ønsker å gjøre det bra når de kommer tilbake til sine tidligere klubber. Han har ingenting å bevise, for han ble satt pris på av sine lagkamerater og fansen i Liverpool. Da overgangen gikk i orden var det mange i Liverpool som var overrasket over at han fikk dra, så jeg tror ingen der har noen negative følelser mot Joe.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]