Klopp jakter januarkjøp med riktig mentalitet:- Dette er det beste stedet for en spiller til å utvikle seg

Liverpool vil ikke være med på en pris- eller lønnskrig, men ønsker spillere som ikke er motivert av penger.

23. des 2016 kl 23.54 Torbjørn Flatin

- Kanskje er det noen klubber i verden som kan spille bedre fotball og hvis du har mulighet til å reise dit, ja da bør du gjøre det. For alle andre, dette vil være den beste plassen å være, sier Jürgen Klopp til Liverpool Echo når det blir snakket om et mulig kjøp i januar.

Ifølge avisen skal manageren til Liverpool være lysten på å sikre seg en offensiv spiller med Sadio Mané opptatt med Afrikamesterskapet. De røde har for tiden også Philippe Coutinho skadet, Danny Ings er langtidsskadet, mens Daniel Sturridge bruker mye tid på behandlingsbenken.

- Jeg vil hevde at for øyeblikket er LFC en virkelig god plass å være for en spiller som ønsker å utvikle seg, for å få det beste ut av sin karriere.

- Jeg sa for noen måneder siden at de største lagene i verden de forandrer seg ikke mye, de utvikler seg sammen og gradvis ved å hente den og den inn, og til slutt har du et vidunderlig lag.

- Når alt kommer til alt burde spillere vite at de kan tjene seriøse penger her, men vi kommer ikke til å gå over stokk og stein. Vi mener at dersom noen må la seg overbevise av penger, da vil det komme et punkt hvor de virkelig behøver viljestyrke og du vil ikke få det.

- Vi har allerede gode spillere og hvis noen ønsker å bli en del av det, da er de velkomne. Vi ønsker spillere med en spesiell personlighet. Mine briller er rosenrøde, men jeg vil si at dette er det beste stedet for en spiller til å utvikle seg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]