– Flere vil spille som Stoke

Simon Mignolet tror at flere lag vil følge i Stokes spor, og satse på lange baller opp mot en høy spiss når de møter Liverpool.

28. des 2016 kl 10.46 Einar Kvande

Stoke satset alt på å utnytte Peter Crouch sin luftstyrke på Anfield i går kveld, og lykkes godt med taktikken innledningsvis.

– Vi vet at det aldri er enkelt å møte Stoke. Vi måtte komme oss gjennom en tøff kamp, og gjorde det veldig bra, sier Mignolet til Liverpoolfc.com.

– Jo lenger ut i sesongen vi kommer, jo flere lag vil forsøke ulike metoder for å finne svakheter hos oss. Stoke spilte direkte, med Peter Crouch på topp, og Jonathan Walters som skulle plukke opp nedfallsfrukten. De første 20 minuttene slet vi med å håndtere dette, innrømmer Liverpool-målvakten.

– Men etter dette håndterte vi det, og kom oss gjennom kampen. Vi gjorde målene våre, spilte fotballen vår, og du kunne se hvor gode vi var.

APPLAUS
APPLAUS  Tidligere Liverpool-spiller Peter Crouch applauderte supporterne da han ble byttet ut.

God redning

Mignolet gjorde en meget god redning på et lavt skudd fra Joe Allen på stillingen 1-0 til Stoke. En redning som holdt Liverpool inne i kampen, og like etter utlignet Adam Lallana for vertene.

– Jeg er godt fornøyd med den redningen, og at jeg kunne hjelpe laget på et viktig tidspunkt.

– Joe har scoret en del mål for Stoke, så det var godt å holde den ballen ute. Like etter utlignet vi til 1-1, noe som forandret kampen, og det var veldig viktig.

Scorer mye

Liverpool har nå scoret åtte ganger og bare sluppet inn ett mål på sine tre siste ligakamper.

– Når du scorer så mange mål som vi gjør, er det enklere å vinne kamper, konkluderer Mignolet.

– I de tre siste kampene har vi bare sluppet inn ett mål, så det er også et pluss.

– Når du i tillegg har evnen til å score når som helst i en kamp, ligger du godt an. Vi vet vi har mange målscorere i dette laget, og det gir oss mye selvtillit, selv når du blir liggende under. Vi begynte aldri å henge med hodene, og visste vi ville ta vare på sjansene våre og score mål.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]