Håper at Sturridge rekker Merseyside-derbyet

Men Jürgen Klopp aner ikke hvor lenge det vil gå før angriperen blir friskmeldt.

9. des 2016 kl 15.50 Einar Kvande

Daniel Sturridge har stått over Liverpools tre siste kamper på grunn av en muskelskade i baksiden av den ene leggen.

Klopp avslørte at spissen vil forsøke å trene ute i dag, men det blir i så fall ikke sammen med den øvrige troppen.

– Vi har egentlig ingen anelse om når han vil være tilbake i spill. Frem til nå har han ikke trent ute. Kanskje kan han gjøre det i dag, men han var ikke 100% klar for det i går, uttalte Klopp under sin pressekonferanse i dag.

– Han vil gå ut på treningsbanen i dag, men det innebærer at han vil starte med fotballrelaterte øvelser sammen med rehabiliteringstreneren, ikke at han vil starte å trene sammen med laget. Jeg har ingen anelse om når han vil være tilbake.

Må bare vente

– Jeg kan egentlig ikke gjøre noe annet enn å vente. Det er jobben min. Sturridge er ulykkelig nå. Slik er livet som fotballspiller. Du kan ikke fremskynde noe. Navnet på spilleren eller kvaliteten på spilleren er ikke viktig. Som manager må du bare vente til spilleren er tilbake.

– Noen ganger må du vente litt lenger, da du kommer frem til, slik vi også har gjort tidligere, at spilleren trenger noen ekstra dager med trening før han kan begynne å spille kamper igjen.

– Dette er ingen perfekt situasjon for oss, med Phil og Danny som også er ute, men vi får ikke gjort noe med det.

– Jeg lærte ganske tidlig at jeg ikke må legge press på spillerne, med å antyde når de kan være tilbake, så hvorfor skulle jeg gjøre det? Daniel kommer til å være tilbake så raskt som mulig, men jeg har ingen anelse om når det blir. Ettersom han ikke trener med laget for øyeblikket, kan vi bare glemme ham til kampene mot West Ham og Middlesbrough.

– Kanskje etter Middlesbrough-kampen, men jeg aner egentlig ikke. Det ville ha vært fint å ha ham tilbake mot Everton, men jeg aner som sagt ikke om det er realistisk.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]