Henderson akter å brette opp ermene og jobbe videre

Jordan Henderson mener at en god treningsuke på Melwood er den beste medisinen for å legge 4-3 nederlaget for Bournemouth bak seg så fort som mulig.

5. des 2016 kl 10.24 Einar Kvande

Liverpool ledet både 2-0 og 3-1 på Vitality Stadium søndag ettermiddag, men klarte likevel å rote bort alle tre poengene på overtid.

– Vi må forsøke å lære av dette, etter beste evne, og dra nytte av det i neste kamp. Det er det eneste vi kan gjøre, uttaler Jordan Henderson til Liverpoolfc.com.

– Vi kommer selvsagt til å føle på skuffelsen et par dager fremover, men vi skal komme oss tilbake til treningsfeltet, jobbe hardt, og fokusere på neste kamp, lover Liverpool-kapteinen.

– Vi har vært strålende så langt denne sesongen, men i denne kampen spilte vi ikke opp mot vårt beste, og ble straffet for det.

– Bournemouth skal også ha honnør. De sto på til siste slutt. Selv må vi lære av dette, og det raskt, komme oss videre og sørge for at vi retter på feilene i neste kamp.

– Vi må legge dette tapet bak oss

Liverpool ledet 2-0 til pause, men likevel var det flere ting i førsteomgangen som Henderson ikke var forøyd med.

– Det er ikke så mye å si egentlig. Det var et veldig skuffende resultat. Jeg følte liksom ikke at vi ga 100% på noe tidspunkt i kampen, og skal jeg være ærlig var det i overkant da vi klarte å ta ledelsen 3-1.

– Vi burde ha klart å holde koken, og kjempe videre, men det gjorde vi ikke. Bournemouth la press på oss de siste 20 minuttene, og fikk målene de var ute etter.

– Tidvis følte vi at dette var komfortabelt, men vi burde ha hatt større gjennombruddskraft, og det var rom for forbedringer også etter første omgang. Vi ønsket å gå ut på banen og spille bedre etter pause, så totalt sett var dette veldig skuffende.

Sterke konkurrenter som Chelsea, Tottenham og Arsenal vant i helgen, og dermed er Liverpool nå nede på tredjeplass på tabellen.

– Jeg ser ikke så mye på det, om jeg skal være ærlig, sier Henderson.

– Jeg har sagt det mange ganger tidligere også; Vi må bare konsentrere oss om det vi må gjøre. Dette resultatet var bittert, skuffende og vanskelig å forklare, men nå må vi bare komme oss videre etter beste evne, og legge dette tapet bak oss.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]