Juniorene avanserte etter straffekonkurranse

Liverpool er videre i FA Youth Cup etter en nervepirrende affære mot Crystal Palace.

17. des 2016 kl 19.17 Marius Rabben

Den irske spissen Glen McAuley scoret på det avgjørende straffesparket som sørget for at laget møter Manchester City i neste runde.

Etter 120 minutter på Prenton Park sto det 2–2, med to av målene i ekstraomgangene. London-klubben tok ledelsen på straffe etter halvtimen, før 15 år gamle Curtis Jones utliknet i andre omgang.

Innbytter Toni Gomes sendte de røde foran i andre minutt av 1. ekstraomgang, men gjestene satte inn 2–2 etter godt press.

Begge lag scoret på sine tre første straffer, med Toni Gomes, Rafa Camacho og Craig Johnston for vertene. Så reddet Kamil Grabara, men Yan Dhanda brant muligheten til å ta ledelsen.

Conor Masterson holdt nervene i sjakk da han måtte score for å unngå utslag, til 4–4, og Grabara vartet deretter opp med en ny redning. McAuley fikk følelig matchball – og tok vare på muligheten.

AVGJORDE:
AVGJORDE:  Her setter Glen McAuley inn den siste og avgjørende straffen mot Crystal Palace U18.