Sadio Mané: – Kritikk er en del av fotballen

Senegaleseren støtter Loris Karius etter kritikken keeperen har mottatt.

13. des 2016 kl 10.15 Arve Corneliussen

– Alle vet at fotballspillere blir kritisert iblant. Vi trener sammen hver dag og kjenner kvalitetene hans, og vi vet at han kan hjelpe laget, sier Sadio Mané til Liverpool Echo.

Etter tabbene mot Bournemouth og West Ham har Karius fått kritikk fra flere hold, men Neil Jones i Liverpool Echo meldte i går kveld at keeperen beholder plassen mot Middlesbrough.

– Det som har skjedd, har skjedd. Jeg tror han kommer til å gi alt for laget, gjøre sitt beste neste kamp og fortsette å hjelpe oss. Alle blir kritisert i fotball, men nå er det reaksjonen som betyr noe, sier Mané.

Frustrerende kamper

– Jeg er ikke frustrert over at Chelsea leder ligaen, men over at vi ikke vant kamper vi burde ha vunnet. Sånt skjer i fotball, så det påvirker ikke noen i laget. Vi skal gjøre vårt beste for å vinne neste kamp.

– Jeg blir selvfølgelig frustrert i slike kamper. Ikke bare meg, for vi vet at vi bør vinne, men hvis vi ikke vinner er det ikke noe problem – da fokuserer vi på neste kamp, sier Mané.

– Vi kan klare alt. Vi kan slå hvem som helst, så alt er mulig. Sesongen er ennå lang, og vi skal ta én kamp om gangen og forsøke å vinne alle.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]