– Laget opptrer mer modent

Ragnar Klavan synes Liverpools lag opptrer mer modent nå enn tidligere i sesongen. Selv jobber han fortsatt med å omstille seg til Premier League.

28. des 2016 kl 11.20 Einar Kvande

Liverpool kom tilbake og tok en sterk seier 4-1 over Stoke, selv om gjestene tok en tidlig ledelse. Det mener Klavan vitner om at laget er i ferd med å bli mer modent.

– Det var så fint å se hele laget omstille seg i denne kampen. Vi fikk ingen god start, men sakte men sikkert kom vi inn i kampen, og omstilte oss til måten Stoke spilte på. Det var hyggelig å se at laget opptrådte så modent, sier Klavan til Liverpoolfc.com.

Estlenderen fikk mange tøffe hodedueller med Stokes hodesterke duo på topp, Peter Crouch og Jonathan Walters.

– De spilte med høyt press, og slo mange lange baller. De hadde flere sterke folk på topp. Jeg jobber fortsatt for å bli vant med Premier League og spillestilen her, sier Klavan.

– Spillestilen er litt annerledes enn jeg har vært vant med, men du må bare venne deg til den.

Imponert over Sturridge

Klavan benytter også anledningen til å skryte av innbytter Daniel Sturridge, som punkterte kampen da han gjorde Liverpools fjerde mål i kampen.

– Daniel er en strålende spiller, som har en spesielt godt venstrefot. Han utgjør alltid en trussel, og på trening er han veldig vanskelig å spille mot, for du vet aldri hva han kommer til å gjøre. Det er bra for oss.

– Slik er Daniel. Han er veldig viktig for oss, selv når han kommer inn fra benken. Du kan se at han gir oss noe ekstra. Det er veldig bra.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]