Pressekonferanse med Jürgen Klopp:Lallana og Firmino tilbake - Sturridge ute

Jürgen Klopp bekreftet i dag at Adam Lallana og Roberto Firmino er i trening før søndagens kamp mot Bournemouth. Daniel Sturridge blir ikke spilleklar.

2. des 2016 kl 10.45 Torbjørn Flatin

Om skader:
- Adam Lallana var tilbake i full trening i går, torsdag. Nå får vi se hvordan han reagerer. Roberto Firmino er også tilbake i trening, selv om han fortsatt kjenner litt smerte. Daniel Sturridge vil ikke være tilgjengelig mot Bournemouth.

Om Sturridge og West Ham:
- Det er absolutt ingen planer om å selge Daniel eller for den saks skyld noen andre fra vår førstelagstropp.

Om Ben Woodburn og unge spillere i klubben:
- Vi behøver ikke å forandre noe siden vi har aldri glemt dem, de er med i våre planer. De vil ha opp- og nedturer, men vi tviler ikke på potensialet til disse guttene. De behøver mye trening og hjelp. Vi har en ung tropp, og det er bra, men til slutt dreier det seg om at hver enkelt presterer. Hvis LFC i 2020 kunne ha et lag med bare hjemmeproduserte spillere ville det vært fint, men ikke så fint for de andre spillerne. Så lenge en spiller ønsker å utvikle seg bryr jeg meg ikke om hans alder, de er alle yngre enn meg!
- Vil Ben Woodburn være i troppen også mot Bournemouth? Jeg har ikke peiling, jeg har ikke tatt ut noen tropp ennå.

Om å holde buret rent (de tre siste kampene):
- Det at vi har arbeidet sammen over tid hjelper. Det dreier seg ikke om en spiller, det dreier seg om laget.

Om Bournemouth:
- Det gjør det virkelig bra, jeg synes de var uheldige som ikke fikk poeng mot Arsenal i siste kamp. Jeg liker en historie som den til Bournemouth, hvor en liten by og et lite lag tar opp kampen med de store. De har en blanding av erfarne og unge spillere. Kanskje ikke de største navnene, men alle bra spillere. De har et godt kontringsspill.

Om Divock Origi:
- Timing er alltid veldig viktig. Da han kom inn mot Sunderland var han helt klar for det, noe som ikke helt har vært tilfellet tidligere. Han er fortsatt bare 21 år og det at han ikke har fått spille regelmessig har gjort det vanskelig for ham. Det er virkelig fint å se at han nå er i god form.

Om Sheyi Ojo:
- Han er ikke lenger skadet, men han behøver mye trening. Trening og kamper for reservelaget.

Om akademiet:
- Det er omtrent en mil distanse mellom Melwood og Kirkby, men vi er likevel nærme hverandre. Det er veldig viktig. Jeg stoler på de menneskene som arbeider med våre unge spillere. Pep (Lijnders) er vår link til akademiet og vi har en talentgruppe som kommer hit hver uke for å trene.


Har du innspill til journalisten?
[email protected]