Spillerbørs:Lallana strålte på Riverside

Les vår spillerbørs etter den strålende kampen mot Middlesbrough

14. des 2016 kl 22.50 Lars Frøsland

Mignolet 7: Belgieren gjør en meget god kamp i «returen». Det var mye press på Mignolet, som har blitt degradert til andrevalg. I dag har han gitt Klopp noe å tenke på.

Clyne 7: Serverer et glimrende innlegg til Lallana tidlig i kampen. Var trygg og god, og bidra positivt i Liverpools forsvar.

Lovren 8: Dette var andre boller fra den litt utskjelte kroaten. I dag var han stor, og gjorde sakene meget bra mot Negredo og de andre Middlesbrough-angriperne.

Klavan 8: Esteren klarte seg bra i dag, og viste med denne kampen at han kan være en god backup for Matip.

Milner 6: Sliter med hurtige Adama Traore, men kommer seg gjennom kampen uten store feil.

Henderson 7: Jobber bra, men er for varierende i pasningsspillet. Bidrar til at Liverpool styrer midtbanen og dermed også kampen.

Wijnaldum 7: I likhet med Henderson står det ikke på innsatsen til nederlenderen, men han markerer seg ikke i stor grad i dag. Samtidig er han i likhet med Henderson med på å vinne midtbanekrigen.

Lallana 9: En strålende kamp av Adam Lallana, som står for to fine scoringer og en assist. Tydelig at engelskmannen ikke trengte mye tid til å komme i form etter skaden. Dette var meget bra på en normalt vanskelig arena. Liverpools beste.

Firmino 6: Litt tegn på bedring fra brasilianeren som ikke er i form. Prøver seg på mye fikst, men tar ikke de beste avgjørelsene, og er i så måte ganske frustrerende å se på for tiden.

Origi 8: Nok en scoring av belgieren. Han scorer i hver kamp for tiden, og er ekstremt viktig i en periode med mye skader. Måtte av med skade på slutten, vi får håpe det ikke er alvorlig.

Mané 8: Senegaleseren er på vei tilbake til toppformen, og er konstant en trussel for motstandernes forsvar. Med sin ville fart og tekniske føtter er han tidvis umulig å ha kontroll på.

Lucas: Fikk noen minutter men ikke tid til å markere seg.

Ejaria: Ble byttet inn mot slutten, men fikk for liten tid til å sette sitt preg på kampen.

Alexander-Arnold: Kom inn på slutten, men fikk ikke tid til å markere seg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]