Spillerbørs:Mane best på skuffende dag

Sadio Mane var best på Liverpool på en dag der marginene ikke var på de rødes side.

11. des 2016 kl 19.58 Tor Sandø

Karius 5

Stakkars Karius. Burde helt klart tatt Payets skud fra 25 meter da han står grovt feilplassert. Rimelig sjanseløs da Antonio kommer alene med ham. Ingen matchvinner som bakerste skanse foreløpig. Hadde et par bra redninger i andre omgang, men heller ikke dette var Karius sin kamp.

Clyne 6

Bidrar bra på sin høyre side og er aktiv både defensivt og offensivt. Hadde en kanonskudd mot slutten som hadde fortjent en bedre skjebne. God arbeidskapasitet og brukbar i duellene.

Lovren 5

Kroaten sov på Antonios store sjanse tidlig i kampen. For keitete og sein i den situasjonen. Fikk kun 45 minutter i denne kampen. Bør glemmes fortest mulig.

Matip 7

Bommet på Antonios scoring der han ble utspilt av Hendersons heading. Spilte ellers stødig og godt som midtstopper. Rolig, god i duellene. Bra kamp.

Milner 7

Blør for drakta og var arbeidssom på venstresiden. Fikk seg noen smeller også. God pasningsfot.

Henderson 6

Har fått kritikk av Graeme Souness denne helgen og denne kampen kan gjøre at skotten får litt vann på mølla. Hadde litt problemer med å komme opp i situasjonene i første omgang. Ble bedre i andre omgang. Hadde da også et skudd som Randolph måtte strekke seg for å ta.

Wijnaldum 7

Har stor arbeidskapasitet og kunne også fått en nettkjenning eller to i denne kampen. Er god til å finne bakrommene og løpe i dem. Kan virke litt borte i perioder, men gjør ofte den "usynlige" jobben på midten.

Lallana 6

Fikk en drømmestart da han sendte hjemmelaet i ledelsen tidlig. Var skarp i den gode perioden da Liverpool hadde tempo nok til å spille ut West Ham. Men så sluknet de røde og Lallana. Som vanlig bevegelig og raskt opp i situasjonene.

Mane 7

Bevegelig og flink til å spille fram andre. Var stort sett skarp gjennom hele denne kampen. Er som laget best når det settes stor fart. Det skejdde dessverre alt for sjelden i denne kampen. Liverpools bestemann.

Firmino 6

Står alt for ofte på hælene og kommer på etterskudd i denne kampen. Det så på forhånd ut som rått parti å spille mot Nordtveit, men hadde problemer. Fikk ikke spillet til å gli som han pleier. Lykkes med veldig lite i denne kampen.

Origi 6

Fikk nettkjenning tidlig i andre omgang. Det etter en første omgang som hadde vært svak, der belgieren som oftest var på etterskudd og ble stående på hælene.

Klavan 6

Kom inn for Lovren etter pausen og gjorde sine saker bra. Hadde god kontroll på Carroll når han kom inn. Godt overblikk og timing.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]