Matip og Mané trente i dag

Joel Matip kan være tilbake mot West Ham, og skaden som Sadio Mané fikk mot Bournemouth virker ikke å være alvorlig.

6. des 2016 kl 13.33 Einar Kvande

Det er Mirror som bringer de gode nyhetene om at Joel Matip og Sadio Mané i dag trente med den øvrige Liverpool-troppen under treningsoppholdet i Barcelona.

Matip måtte stå over kampene mot Leeds og Bournemouth med en ankelskade, mens Mané fikk en smell i foten og ble byttet ut midtveis i andre omgang i Bournemouth.

Liverpool har sluppet inn ni mål på de 11 Premier League-kampene som Matip har spilt i, og like mange i de tre han ikke har spilt i.

Matip trente sammen med sine lagkamerater på Centre Alt Rendiment i Saint Cugat i formiddag. Han gjorde også noen ekstra øvelser med fitnesstrener Andreas Kornmayer, for å bygge opp igjen formen etter oppholdet, melder Mirror.

Det er bare den skadede trioen Daniel Sturridge, Philippe Coutinho og Danny Ings av seniorspillerne i førstelagstroppen som ikke er med på turen til Barcelona.

Liverpool-troppen vil i kveld være tilstede på Nou Camp når Barcelona møter Borussia Mönchengladbach i Champions League, før reisefølget setter seg på flyet hjem til Merseyside onsdag morgen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]