Michael Beale kan være på vei til brasiliansk fotball

Rapporter fra Brasil tyder på at Liverpools U23-manager vil slutte seg til Rogerio Cenis stab i Sao Paulo, noe som kan åpne dører for Steven Gerrard ved akademiet i Kirkby.

2. des 2016 kl 19.47 Einar Kvande

Liverpool Echo skriver at Beale linkes til jobben som assistent-manager i Sao Paulo.

Det er O Globo som melder at Rogerio Ceni har identifisert Beale som mannen han ønsker som sin assistent i klubben hvor han har tatt over som manager, og en avtale kan bli signert allerede i neste uke.

Den brasilianske avisen hevder at Beale så Sao Paulo delta i en U20-turnering i Brasil på søndag, hvor han skal ha vært tilstede sammen med Ceni. Beale var dog vitterlig på plass på iPro Stadium mandag kveld, hvor han så Liverpool U23 spille 0-0 mot Derby.

Beale og den 43 år gamle tidligere målvakten Ceni skal ha truffet hverandre for første gang under et trenerkurs i regi av det engelske fotballforbundet i Liverpool i september.

Kan åpne dører for Steven Gerrard

Dersom Beale forsvinner fra Liverpool FC tror Echo dette vil åpne døren for en trenerrolle for Steven Gerrard ved akademiet i Kirkby, selv om lokalavisen mener det er lite sannynlig at Gerrard går rett inn i rollen som sjef for U23-laget med en gang.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]