Kan miste åtte kamper for Liverpool:Sadio Mané med blandede følelser før Afrikamesterskapet

Liverpools toppscorer tror ikke laget blir svekket fordi han blir opptatt med landslagsspill i flere uker.

21. des 2016 kl 00.00 Torbjørn Flatin

Sadio Mané gleder seg til å representere Senegal under Afrikamesterskapet i Gabon, men beklager samtidig at han må forlate et Liverpool som kjemper i toppen av Premier League. Lagets toppscorer tror imidlertid ikke laget blir svekket ved at han reiser bort i noen uker.

- Det vil ikke bli lett for meg å reise vekk med Senegal de neste månedene, sier Mané til Liverpool Echo. Han skal spille de tre neste ligakampene mot Stoke, Manchester City og Sunderland, før han potensielt mister fire kamper i Premier League, to semifinaler i Ligacupen og to runder i FA-Cupen i januar og februar.

- Jeg skulle ønske jeg kunne fortsette å spille sammen med mine lagkamerater og hjelpe mitt lag, men jeg tror de vil forstå at dette er mitt land og dette er min drøm.

- Jeg vil ønske dem lykke til, men jeg tror laget vil være like bra uten meg og kanskje til og bedre. Coutinho vil komme tilbake, Matip vil komme tilbake og Sturridge er tilbake nå.

- Det har ikke vært lett for ham (Sturridge) å være ute da han han har hatt mange skader, men du vet at han er i stand til å prestere. Derfor vil laget fortsatt være sterkt.

- Jeg tror slike seire viser at vi vil være med, fortsetter Sadio Mané etter at han ble matchvinner mot Everton på mandag kveld.

- Det var en veldig viktig scoring, i hva som var en annerledes type seier for oss. Det er bra, det var et lokaloppgjør og alle vet hvordan disse kampene er. Det viktigste var ikke hvordan vi spilte men at vi vant.

- Nå må vi bare holde det gående.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]