Tre nøkkelspillere tilbake for West Ham

West Ham hadde ni seniorspillere ute med skader sist helg, men tre av dem ser ut til å bli spilleklare til kampen mot Liverpool på søndag.

9. des 2016 kl 10.32 Einar Kvande

West Ham har sluppet inn ni mål på sine to siste kamper, mot Manchester United og Arsenal, og manager Slaven Bilic er nok derfor lettet over å få tilbake noen av sine faste spillere før kampen mot Liverpool.

Vingbackene Aaron Cresswell og Michail Antonio var ikke med da The Hammers tapte 5-1 for Arsenal, men begge ser ut til å bli klare til kampen mot Liverpool.

Cheikhou Kouyate sto også over kampen mot Arsenal grunnet en lett strekk i baksiden av låret, men Evening Standard rapporterer at forsvarsspilleren har respondert bra på behandling, og også han har en sjanse til å bli involvert mot Liverpool.

Sidebacken Sam Byram, som fikk en hamstringskade i begynnelsen av oktober, er også tilbake i trening, men vil neppe være tilbake i spill før i romjulen.

Carroll er klar for innsats

Tidligere Liverpool-spiss Andy Carroll var tilbake etter skade mot Arsenal, og gjorde West Hams trøstemål i 5-1 tapet. Dersom hans fysiske tilstand er bra nok, tror Evening Standard at Carroll vil starte kampen mot Liverpool. Det vil i så fall bety at Ashley Fletcher starter på benken.

Diafra Sakho er ute i seks uker med en lårskade. James Collins fikk en hamstringskade mot Arsenal, og må gjennom en sen test.

West Hams startoppstilling kan komme til å se slik ut på Anfield: Randolph, Kouyate, Reid, Ogbonna, Antonio, Noble, Obiang, Cresswell, Lanzini, Payet, Carroll.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]