– Vet at han vil produsere magi og skape mål

En ny frustrerende periode for Daniel Sturridge kan ha løsnet på tampen av Merseyside-derbyet.

23. des 2016 kl 00.50 Marius Rabben

Den skadeplagede spissen kom inn i sluttminuttene og sto bak stolpeskuddet som førte til at Sadio Mané ble matchvinner mot Everton mandag.

– Daniel har vært frustrert over at han ikke har vært involvert, men han har ikke latt seg affisere, og har vært blid og ganske avslappet, sier Jordan Henderson, ifølge The Guardian.

RETUR PÅ GOODISON:
RETUR PÅ GOODISON:  Klopp omfavnet innbytter Sturridge etter prestasjonen på Goodison Park. Manageren har hintet til at spissen vil få en rekke muligheter i det tøffe jule- og nyttårsprogrammet.

Sturridge, som denne sesongen ofte har måttet se trioen Philippe Coutinho, Roberto Firmino og Sadio Mané foran i køen på angrepsplassene, figurerte for første gang siden innhoppet mot Southampton i november.

Får han ikke noen tilbakefall på skadene, kan Sturridge trolig vente seg godt med spilletid i det hektiske kampprogrammet som venter etter julaften. Spissen står ennå uten nettkjenning i ligaen denne sesongen.

– Blant de aller beste

– Man vet at han er et stort pluss som skadefri fordi han har så mange kvaliteter. Når han kommer innpå og spiller, vet man at han kommer til å produsere magi og skape mål, sier Henderson.

Forarbeidet til Manés scoring kom på ingen måte som noen overraskelse for de røde spillerne.

– Jeg tror ikke han traff like rent som han hadde ønsket, men nøkkelen var måten han skaffet seg den ekstra halvmeteren. Det er det han er briljant til, med nærteknikk og bevegelser. Han skaffer rommet, han kommer seg unna, skuddet er litt halvveis, men vi fikk målet på grunn av det.

– Vi kjenner alle til hva slags talent han besitter. Alle vet hvor stor spiller han kan være for oss. Alle de tingene en spiss må kunne, er han briljant til. Vi trenger bare at han holder seg så skadefri som mulig. Når han er det, er han blant de aller beste, noe han har vist i løpet av årene.

– Det er bare et tidsspørsmål før han scorer i Premier League igjen, og forhåpentlig blir det starten på en ny rekke for ham.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]