Jürgen Klopp om kjøp og salg:- Vi er forberedt til transfervinduet

Liverpools manager forklarer at det er lagt planer for mulig transfervirksomhet både i januar og til sommeren.

4. des 2016 kl 00.20 Torbjørn Flatin

Philippe Coutinho er ventet spilleklar tidligst ved nyttårstider, da Sadio Mané må forberede seg til spill for Senegal i Afrikamesterskapet. Danny Ings er langtidsskadet, mens spillere som Adam Lallana og Roberto Firmino også har slitt med skader i det siste.

Jürgen Klopp har tidligere antydet at det kan bety at Liverpool vil bokstavelig talt handle i januar, men til Liverpool Echo vil han verken bekrefte det ene eller det andre annet enn at det er noe det tenkes på og arbeides med.

- Vår speideravdeling hadde frokost og jeg satte meg ned sammen med den, slik at vi alle kunne snakke om «hvem til vinteren, hvem til sommeren», og slik er det alltid, forklarer Klopp til Liverpool Echo.

- Du må være forberedt, det er hva vi prøver å være. Når alt kommer til alt har jeg ikke peiling på om noe vil skje til vinteren eller ikke.

- Det er klart at jo flere skader vi har, jo mer vil du tenke på det. Det var imidlertid mange som syntes vi skulle hentet inn flere spillere sist sommer, men jeg synes det endte opp virkelig bra.

- Nå har vi vært litt uheldige med Phil (Coutinho) og samtidig har Roberto (Firmino) vært ute og det samme med Daniel (Sturridge) og Lallana. Det ville vært en vanskelig situasjon for hvilket som helst lag og noe det ikke går an å forberede seg til.

- Jeg behøver ikke 20 alternativer, jeg behøver de riktige alternativene. Hvis jeg hentet inn fem spillere til med samme kvalitet ville de ikke få spille nok kamper. Da er det bedre å hente inn en ung spiller.

- Hvis alle de andre spillerne er friske da behøver vi ikke noe, da har vi offensive alternativer, vi har unge gutter som ser bra ut, det er mange forandringer vi kan gjøre.

- Det vi ønsker er den rette løsningen, ikke hvilken som helst løsning.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]