– Vi må være på hugget

Ragnar Klavan sier at Liverpool ikke har råd til å åpne så svakt som mot Stoke når de røde er vertskap for Manchester City på nyttårsaften.

30. des 2016 kl 10.09 Einar Kvande

Manchester City har Sergio Aguero tilbake etter suspensjon, uten at Ragnar Klavan blir brakt ut av fatning av den grunn.

– Du forandrer ikke måten du går til en kamp på, uttaler Klavan til Liverpoolfc.com foran møtet med City.

– Du må selvsagt kjenne til hvilken type spiss du møter. Det er stor forskjell på å møte Peter Crouch og det å møte Aguero. Du justerer litt ut fra slike kunnskaper, men ikke mye.

Gode angrepsrekker


Det er to av Premier Leagues beste angrepsrekker som barker sammen på nyttårsaften.

– Manchester City føler det nok på samme måten. Vi har også en veldig god angrepsrekke.

– Vi må være gode både i angrep og forsvar. Dette er en fin utfordring for oss. Alle kamper er gode utfordringer. Vi vil ta dette steg for steg, kamp for kamp.

Viktig med god start

City-manager Pep Guardiola var tilstede på Anfield da Liverpool slo Stoke 4-1 tirsdag kveld.

– Det var synd vi ikke var helt tilstede i begynnelsen av den kampen, og de scoret et mål og hadde sjanser til å gjøre et mål nummer to. Men vi har et veldig godt lag som kan omstille seg i løpet av en kamp, og det gjorde vi mot Stoke. Vi begynte å spille fotball, skapte sjanser, og til slutt vant vi.

– Manchester City har mer kvalitet enn Stoke. Dersom vi ikke er på hugget med en gang, kan de straffe oss. City er et veldig bra lag, men det er vi også, og vi har fordelen av å spille på hjemmebane, avslutter Klavan.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]