– Vi måtte venne oss til en vill kamp

Jürgen Klopp syntes ikke lokaloppgjøret på Goodison Park ble noen god fotballkamp, men frydet seg over at alle tre poengene ble med hjem til Anfield.

20. des 2016 kl 00.23 Einar Kvande

– I første omgang måtte vi venne oss til en vill fotballkamp. Vi måtte avbryte Evertons rytme gjennom å få i gang vårt eget pasningsspill, uttalte Liverpool-manageren rett etter kampslutt på Goodison Park.

– Vi var ikke bra i denne kampen, men vi var langt bedre etter pause enn i første omgang. Vi kunne ha scoret tidligere. Vi hadde mange sjanser, og vi ga oss ikke før vi fikk mål.

– Everton var kun ute etter å forstyrre oss og hindre oss i spille vårt eget spill.

Klopp var fornøyd med byttene han gjorde, som han konstaterte ble avgjørende.

– Jeg har sett hardere skudd fra Daniel Sturridge, men det var akkurat passe hardt, og Sadio Mané fikk en enkel jobb med å sette returen i mål.

– Jeg likte imidlertid ikke at våre supportere kastet bengalske lys inn på banen. Jeg liker ikke bruk av slike ting. Det kan føre til at noen blir skadet.

Liverpool-manageren ble også spurt om Ross Barkleys grisetakling på Jordan Henderson.

– Jeg har sett situasjonen bare en gang. Jeg har ikke sett den i reprise. Men dere så hva som skjedde, og kan bedømme det selv. Ross var heldig som ikke ble utvist, og Hendo var heldig som ikke ble skadet. Men alt i alt gjorde dommer Mike Dean en god innsats i en vanskelig kamp.

– Vi fortjente seieren. Vi var våkne gjennom hele kampen, og var det laget som ville vinne mest. Byttene ga laget bedre stabilitet, og vi hadde litt flaks mot slutten. Det var bra.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]