Vurderer å gi PSG kamp om Draxler

Liverpool kan komme til å legge inn bud på den tyske landslagsspilleren Julian Draxler i januar.

22. des 2016 kl 09.26 Einar Kvande

Det er velinformerte Paul Joyce i The Times som skriver at Liverpool vurderer å gi Paris Saint-Germain kamp om Draxler.

Jürgen Klopp har identifisert Draxler som et potensielt transfermål over nyttår, i et forsøk på å styrke troppen foran andre del av sesongen.

Tyskeren vil imidlertid ikke bli noen billig mann. Wolfsburg betalte 30 millioner pund for ham så sent som i august 2015, som erstatter for Kevin De Bruyne da sistnevnte forsvant til Manchester City.

Paris Saint-Germain virker å lede kampen om den 23 år gamle midtbanespilleren. Draxler ønsket seg bort fra Wolfsburg allerede i sommer, men fikk da avslag på sitt ønske om å forlate klubben.

Franske journalister melder at PSG allerede er blitt enig med Draxler om en kontrakt på fire og et halvt år, og det påstås at den franske klubben er i forhandlinger med Wolfsburg. Bundesligaklubben krever 40 millioner euro for midtbanespilleren.

Joyce skriver at Liverpool vil forhøre seg om spilleren, og at Klopp vil få det siste og avgjørende ordet om man skal gå for Draxler.

Klopp har som kjent også vurdert Borussia Dortmunds Christian Pulisic, men Liverpool-managerens forrige klubb nekter å selge amerikaneren, og bare et enormt bud vil få Bundesliga-klubben til å endre mening.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]