Dette er neste sesongs hjemmedrakt

Liverpool FC presenterer i kveld den røde drakta som skal brukes gjennom 2016/2017-sesongen.

Jordan Henderson, Philippe Coutinho, Simon Mignolet og Jon Flanagan har nylig vist frem drakta på et LFCTV-sendt arrangement foran Liver Building i Liverpool sentrum.

Presentasjonen åpnet med at de tidligere Liverpool-spillerne Robbie Fowler og Jason McAteer svarte på spørsmål på scenen.

– Når du er en spiller, kan du ikke vente på at den nye drakta kommer ut – hovedsaklig for å se hvordan en selv ser ut i den, sa Fowler lattermildt.

Liverpool-unggutten Connor Randall fulgte etter på scenen – men uten den nye trøya.

– Denne sesongen har vært en drøm som har gått i oppfyllelse, ved å få debuten min. Nå vil jeg bare fortsette, sa scouseren Randall.

Her vises den nye drakta frem

Sammen med de fire nevnte Liverpool-spillerne kom damelagets Natasha Harding (til venstre på bildet under) og kaptein Gemma Bonner ut på scenen og viste frem den nye røde drakta.

– Teamet analyserte viktig fotballdata og kroppsbevegelse for å produsere et stoff som er skapt for å prestere på høyeste nivå, sier daglig leder hos draktleverandøren New Balance, Richard Wright, i en pressemelding.

Drakta er laget av et materiale som «puster» og skal hjelpe spillerne med å håndtere temperatur og svette på en bedre måte.

Trøya markerer også de 96 ofrene fra Hillsborough-tragedien med et symbol i nakkeregionen.

Hjemmedrakt, 2016/2017:

Hjemmedrakt for keeper: