Dette sa Klopp under dagens pressekonferanse

Her har vi samlet de viktigste uttalelse fra Jürgen Klopp under dagens pressekonferanse på Melwood.

Om skadesituasjonen:

– Vi hadde et par spillere i troppen mot Arsenal og Manchester United som var skadet for et par uker siden, så vi må tenke på hvem det er fornuftig å bruke. Det vil bli et lignende lag som forrige gang.

Om Simon Mignolet:

– Vi hadde ikke tilbudt ham en ny kontrakt om vi mente det samme som de som har snakket negativt om ham. Jeg har aldri hørt noe negativt om Simon fra noen jeg har snakket med i klubben. Det er normalt at en keeper blir involvert i baklengsmål. Simon er en smart fyr, som er ung nok til å utvikle seg videre. Han gir hele laget en god følelse når han er i startoppstillingen, noe som er veldig viktig. Vi ønsker å jobbe sammen med ham i de kommende årene, og derfor tilbød vi ham en ny kontrakt, som han aksepterte. Forhåpentligvis får han enda en ny kontrakt her. Da vil vi ha hatt suksess.

Om overgangssaker:

– Ja, jeg har siste ord når det gjelder overganger. Dette sa jeg første dag jeg kom hit. Det er slik jeg er vant til å jobbe. Vi samler sammen informasjon om spillerne som speiderne våre har oppdaget. Dersom jeg ikke ønsker å hente en spiller, så vil han ikke komme hit. Dersom en spiller er for dyr for oss, vil han heller ikke komme.

Om måltørken:

– Det første vi må gjøre er å skape sjanser. Det gjør vi nå. Neste steg er å ta riktig avgjørelse til riktig tid. Det har vi ikke gjort ofte nok til nå. Vi kunne skapt mange flere sjanser enn vi har gjort så langt, og det er også noe vi må jobbe med. Det å score mål handler om mer enn en spiller. Det kan handle om å være litt mer grådig i visse situasjoner, mens vi i andre situasjoner skyter i situasjoner der vi kanskje ikke burde skyte.

Om Jerome Sinclair som er linket til Watford:

– Jeg har ikke noe å si om dette nå. Han er en dyktig spiller, men han er ikke fysisk sterk nok til å overleve i en Premier League-kamp ennå. Han kan selvsagt utvikle seg videre.

Om Daniel Sturridge:

– Det er ingen sjanse for at Daniel spiller mot Exeter. Han har igjen hatt et avbrekk i treningen, etter noen problemer. Men nå er han tilbake på treningsfeltet igjen. I morgen vil vi stille med et lag med friske bein. Det blir ikke lett å komme til neste runde. Det så vi i Exeter. Men vi vil forsøke.

Om de unge spillerne:

– Jeg ønsker ikke å legge for mye press på dem. Vi skal ikke tenke så mye på den første kampen. Vi analyserte den selvsagt. Nå får vi en stor sjanse til å vise at vi stoler på dem. Dette er en kamp som teller, mot et godt lag. Nå vet jeg mer om League Two-spillere. Vi trente i går, i dag og vil trene igjen i morgen med det laget som starter mot Exeter. Alle disse spillerne ser frem til kampen. For mange av disse spillerne er det første gang de starter en kamp på Anfield. Jeg er glad for at de får denne sjansen, og jeg håper publikum kan skape god stemning.

Om Jon Flanagan:

– Jon er i veldig god forfatning. Han trente ikke søndag, han trente ikke i går, men han trente i dag. Han vil ikke starte, men om han føler seg bra er han aktuell for en plass på benken. Det kan bli første gang på lang tid han er på Anfield i treningsdrakt og ikke i dress.

Om Exeter i den første kampen:

– De som tror vi stilte med det laget vi gjorde fordi vi mener at FA-cupen ikke er en viktig turnering, tar feil! Exeter er et dyktig lag, som kan spille fotball. Vi skapte mange sjanser på en dårlig bane med et helt nytt lag. Jeg elsker fotball. Det er alltid mulig å vinne. For begge lag. Jeg ser virkelig frem til kampen.