Dette skriver avisene etter gårsdagens tap

Henderson ute av form, manglende målscorere og et urettferdig resultat – les vår oppsummering av engelsk presse etter gårsdagens nederlag.

Engelsk presse fremstår samstemt i at Liverpool var det beste laget i storkampen på Anfield i går. Samtidig får Klopps mannskap kritikk for å sløse med sjanser, og manglende sluttprodukt.

– 25 mål er patetisk

James Pearce i Liverpool Echo mener mangelen på mål er hovedproblemet for Liverpool.
25 scorede mål er patetisk – spissposisjonen er et kaos, skriver Merseyside-journalisten.
 
James Pearce synes likevel Liverpool var det beste laget på banen i går.
 
Han mener også at Liverpools sjanser til Champions League-spill hviler på om de klarer å vinne Europaligaen. Vinneren av UEFAs «lillebror-turnering» får som kjent garantert plass i neste sesongs Champions League.
 
Skal Liverpool klare dét, må Klopp fort adressere problemene både foran og bak i banen, konkluderer Pearce.
 
Saken fortsetter under

Firmino leverte en brukbar kamp, men greide ikke hjelpe Liverpool til poeng i sin spissrolle.

Liverpool det beste laget

The Guardians utsendte, Jamie Jackson, mente at Liverpool var det beste laget på banen:
Til tross for at Liverpool var det beste laget i store deler av storoppgjøret på Anfield, klarte ikke Jürgen Klopps mannskap å ta vare på sjansene. Dét gjorde Wayne Rooney som nettet for femte gang på sine siste fire kamper, skriver Guardian-journalisten.

– Henderson langt unna sitt beste

I The Telegraph vies kaptein Jordan Henderson mye oppmerksomhet. Allistar Tweedale mener «Hendo» er langt unna toppformen, og at Liverpool kunne trengt kapteinen i storslag.
 
– Et delvis glemt poeng fra Liverpools andreplass-sesong i 2013/14 var Hendersons sugende løp fra midtbanen. Hverken han eller Liverpool har vært det samme siden, men man hadde trodd at Hendersons intensitet ville passe i Klopps «gegenpressing». 
 
– Henderson fortjener selvsagt litt tålmodig, grunnet de nylige skadeproblemene, men slik det ser ut i dag vil han slite med å ta tilbake plassen på landslagets midtbane. Henderson hadde en rekke sjanser, som den «gamle» Henderson definitivt ville tatt bedre bare på. Liverpool trenger at Henderson finner formen, skriver Tweedale.

Liverpool var uheldige

Dominic King i Daily Mail legger ikke skjul på at Liverpool var uheldige som ikke allerede var i ledelsen, da Wayne Rooney scoret kampens eneste mål.
– Liverpool dominerte de første 45 minuttene, men David de Gea var United stjerne – igjen.
 
– Klopp var frustrert etter kampen. Roberto Firmino, Jordan Henderson og Emre Can hadde alle gode muligheter til å score, men det resulterte uten mål, og Klopp måtte konstatere at laget mangler avsluttere, skriver King.
 
Wayne Rooney sørget for tre poeng til gjestene.

LES OGSÅ: Dere hadde én jobb å gjøre